‘SAD USTANI!’ Svima je promaknuo uzvik na snimci Mateja kod Savanove, pogledajte što se događa u devetoj sekundi!

Izvor/medij: Zagreb Info
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Ispravljeno
Raskrinkano u: Video koji “otkriva nove detalje” nestanka Mateja Periša nije autentičan

Noćni izlazak na koncert srpskog repera pretvorio se u najgoru noćnu moru jer je 27-godišnji Splićanin Matej Periš netragom nestao pod nerazjašnjenim okolnostima.

Ipak, kako je srpska policija objavila rekonstrukciju događaja i objasnila zbog čega su potragu isključivo vezali za rijeku Savu i obalni pojas rijeke, u zadnje se vrijeme pokušavao otkriti razlog zbog kojeg je Matej u laganom trku išao baš prema restoranu “Savanova”. Kako piše portal Dalmacijadanas, spuštanje niz stepenice kod tog restorana prikazuje se na snimci koja se i ranije pojavila na društvenim mrežama, ali u fokus je sad stavljen zvučni dio tog zapisa.

Na stranici “Nestali Matej Periš”, koja je otvorena na svim društvenim mrežama, a sve kako bi se rasvijetlila sudbina Splićanina, napisali su kako se možda radi “o najvećem detalju koji je svima promaknuo” uz napomenu da se u devetoj sekundi videa pozornost obrati na uzvik nepoznate osobe. Čuje se kako netko govori: ”Sad ustani”.

Tek treba vidjeti radi li se o autentičnom zvučnom zapisu iz kobnog 31. prosinca.

 

 

Mlada Splićanka M.S. zna više nego što je otkrila?

Ipak, ono što je u ovoj fazi potrage i policijske istrage važno, pojava je misteriozne Splićanke M.S., koja je navodno pod nadzorom policije te za koju se sumnja kako zna mnogo više nego što je otkrila.

Članak indeksiran 21. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me