Raskrinkavanje.ba

Sve za vas (.site) → Sahranila muža Živka s mobitelom, on je nazvao iz groba i rekao samo OVO: Cela Mitrovica BRUJI o tome! (FOTO)

05.10.2021
Tekst članka

U današnje vrijeme mnogi ljudi vjeruju u različite stvari, a jedna od njih su i duhovi. Naime, mnogi ustvari vjeruju da nakon smrti pokojnih dolazi duša pokojnog koja posječuje kuću u kojoj je polojni boravio kao i njegove bližnje. Jednu od tih priča donosimo vam i u nastavku.

Naime, u pitanju je priča koju je ispričala 72-godišnja Vera iz sela u blizini Mitrovice. Naime, ona je nedavno sahranila svog supruga Živka i vjeruje da njegov duh još poziva je. Prilikom sahrane muža, Vera je u sanduk stavila i njegov telefon uz koji je on bio stalno vezan. Medjutim, nekoliko dana nakon sahrane ona je počela da dobija pozive sa broja koji je imao njen suprug. Jedne prilike kada se javila na poziv, sa druge strane dozivao ju je glas njenog suprugaaa. Šokirana Vera, najprije je mislila da je neko iz sanduka uzeo telefon prilikom sahrane te da je sada zeza,medjutim sada vjeruje da je to ustvati duh koji dolazi od njenog supruga, i poziva je. Šta vi kažete na sve to?

Članak indeksiran 30.11.2021. Zadnji put osvježen 30.11.2021.

Ocijenjeno u analizi