Sahranili zivog Legendu Izeta Fazlinovića…

Izvor/medij: Otvori 24h
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Biznis proglašavanja živih mrtvima: Niti je Mustafa Nadarević preminuo, niti je Raskrinkavanje izvor takve vijesti

Glumački bard Mustafa Nadarević već duže vrijeme se bori sa rakom pluća. Posljednjih sedmica on je bio i u bolnici, što je dodatno zabrinulo kolege, piše portal “Faktor.ba”.

– Na vezi sam sa Mustafom. On je hospitaliziran. Malo je u bolnici, malo vani. Stvari idu nabolje. Više je u bolnici zbog pretraga i nalaza. Mustafa se bolje osjeća i koristi terapiju koja mu je propisana. Vjerujem da ćemo u vremenu koje je pred nama ponovo sarađivati u serijalu “Lud, zbunjen, normalan” i na jednom filmu koji je u pripremi – kaže za Faktor proslavljeni bh. glumac Emir Hadžihafizbegović.

Glumac Mustafa Nadarević je početkom marta stigao u Sarajevo zbog snimanja novih epizoda serije “Lud, zbunjen, normalan”, koje je zbog pandemije koronavirusa prekinuto.

– Mustafa me je oplemenio i kao glumca i kao čovjeka. On je osoba koja širi ljubav i koja ima ljubavi za sve. Njegov “kov” u današnjem vremenu je endem – kaže Moamer Kasumović.

Izvor: Novi.ba

Članak indeksiran 20. 06. 2020 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me