SAKRILI ISTINU ZBOG MOGUĆE PANIKE Nakon slijetanja na Mjesec Armstrong poslao šokantnu poruku koju je NASA cenzurirala

Izvor/medij: 100 Posto
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vanzemaljci na Mjesecu postoje samo u teorijama zavjere

Iako prije zvuči kao znanstveno-fantastični scenarij za film, sve se više govori o brojnim tajnim izvještajima i transkriptima između glavnog NASA-inog centra i astronauta na Mjesecu.

Zanimljivi detalji o tome s čime su se astronauti navodno suočili na Mjesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Neila Armstronga koji je nastao na jednom na NASA-inom simpoziju. 

 

Tako u tom intervju profesor ispituje Armstronga što se stvarno tamo dogodilo, na što mu astronaut odgovara: "Bilo je nevjerojatno… naravno, oduvijek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mjesecu.

Na profesorov upit kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong odgovara: Ne smijem ulaziti u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i prijeteći".

U tajnim izjveštajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Sveučilišta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo  intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apollo astronauti zapravo suočili s izvanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Mjeseca.

"Neil Armstrong prenio je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta promatrala nakon što su sletjeli na Mjesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurirala".

Prema riječima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su izvanzemaljci bili prisutni na Mjesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namjerno cenzurirala informacije u cilju sprječavanja kaosa i panike među stanovnicima planete.

 

 

 svemir

 

 neil Armstrong

 

 apollo

Članak indeksiran 01. 09. 2018 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me