Raskrinkavanje.ba

Vaseljenska.net → Сале Коларевић : ОЗАКОЊЕНИ БИОТЕРОРИЗАМ

02.05.2021
Tekst članka

Нова болест, за коју ће наћи вакцину и та ће вакцина бити обавезна, кад је човек буде примио нанеће му начертаније (печат). — Свети Пајсије Светогорац

Све већи број од система независних медицинских научника храбро иступа у јавност поводом новонастајуће опасности по човечанство, захтевајући хитну обуставу пелцовања људи „против короне”. У научном јавном дискурсу заступљен је врло озбиљан став да ковид пелцовани могу преносити болести епидемијских размера. Укратко о овоме, преузето са ФБ-профила угледне лекарке из природне медицине, др Слађане Велков :

<< Универзитетски професор гинеколог, интерниса, педијатар, хирург и остеопат УПОЗОРАВАЈУ на велику опасност од преношења СИНТЕТИЧКОГ „SPIKE” ПРОТЕИНА који, организам оних који су примили инјекцију синтетичког мРНК (тзв. вакцину), преносе на људе који су у физичком контату са њима. Такође, упозоравају да инјекција није вакцина јер у њој НЕМА ВИРУСА НИ БАКТЕРИЈА И НЕ МОЖЕ ДА ШТИТИ ОД ВИРУСА И БАКТЕРИЈА! Ради се о инјекцијама које су нова неиспитана технологија генетске модификације! 

Крвни поремећаји, недостатак кисеоника, плућне болести, згрушавање крви, мождани удари, висок притисак, низак притисак, губитак мириса и укуса, неуролошки поремећаји НИСУ ВИРУСНЕ БОЛЕСТИ већ ТРОВАЊЕ КРВИ! Главни узрок ових поремећаја је SPIKE протеин, који није природан протеин већ ВЕШТАЧКО ОРУЖЈЕ. SPIKE протеин НИЈЕ вирус! Инјекција у којој се налази синтетички генетски материјал, изазива ћелије да производе SPIKE протеине, који не само што нападају организам у коме се налазе, већ и све оне који су у физичкој близини људи који су примили инјекцију!

Сале Коларевић : ОЗАКОЊЕНИ БИОТЕРОРИЗАМ

Непознато је како ће тело реаговати на страни генетски материјал и да ли и када ће престати са продукцијом спике протеина. Не постоје никакве студије које би утврдиле да ли се spike протеини избацују дисањем, пљувачком, мокраћом, знојем, столицом, међутим, масовна крварења, “ковид” симптоми, спонтани побачаји и смрт, који се региструју код пацијената који нису прмили ГМО инјекцију а били су у близини оних који су је примили, указује на велику могућност преношења spikе протеина.

Доктори АПЕЛУЈУ да се људи којима су убризгане ГМО инјекције, ИЗОЛУЈУ и означе, да би људи који нису примили синтетички генетски материјал, могли да се заштите од могуће “заразе” spike протеинима које шире људи који су ПРИМИЛИ инјекцију.

Деца немају тако бројне и истакнуте рецепторе за spike протеине, тако да мање оболевају – рекао је педијатар.
Човечанство је ОКУПИРАНО и у току је рат.

У Америци постоје сајтови где се људи удружују у мале физичке неполитичке заједнице, на локалном нивоу, јер физички контакт ствара енергетску синергију. Циљ окупатора је страх и паника и НЕ СМЕ се дозоволити ширење таквих ниских енергија. 

Затварања и маске су ту не због вируса, већ због спречавања окупљања људи. >>

Докторка С. Велков прилаже и линк као извор —
https://rumble.com/vfyvcn-critically-thinking-with-dr.-t…

Старац Георгије (Грчка) такође УПОЗОРАВА, иако овај аскетски молитвеник није ни научник ни медицинар… упозорава, дакле, православне као и све остале да ће актуелну псеудо-епидемију короне ускоро заменити стварна епидемија, али не лажног вируса него смртоносне болести изазване корона нано-вакцинацијом. Такође чита и записане речи предсказања Св. Пајсија (види горе).Можете погледати путем линка :

https://m.youtube.com/watch?v=eFJwmEL14gY&feature=share

Лепо се каже да је бесплатног сира остало још само у мишоловци. Данас видимо да се покусни „мишеви” сами навлаче у мишоловку, а мишоловка се затвара. А ни оно није сир… мада, метафорички можемо рећи да је „сир у мишоловци” обећање за излазак из страха од невидљивог непријатеља и победа над истим. Свеједно што је гласноговорник светске еугенике најавио смањење светске популације за 15 % – путем вакцинације. Свеједно и што су данашња деца очигледно слабијег здравља у односу на раније много здравије, напредније генерације које кроз своје детињство прођоше са знатно мање или без вакцина. Не, то не виде „покусни мишеви”… ако и виде, не верују у оно што виде. Док у оно што не виде, попут вируса који коси и смрт носи, у то радо верују само зато што им тако сервира ТВ-хипнотизер кога неки с правом називају психотронским оружјем у кући.

Они који још не знају за страхоте и ужасе вакцинације, који тешку болест и велику патњу још нису осетили, нити су имали такво искуство са својим најближима, е такви ће најпре подлећи притиску и примиће отрован коктел с наночипом у своје тело.

ШТА СВЕ УНОСЕ У СЕБЕ ПЕЛЦОВАНИ ПРОТИВ „НЕВИДЉИВОГ”?

Сале Коларевић : ОЗАКОЊЕНИ БИОТЕРОРИЗАМ

Отрови за глодаре се праве тако да имају одложено дејство. Ако би угинули одмах по конзумацији отрова то не би дало жељени учинак јер онда би отрови одмах били проваљени и мета не би више прилазила понуђеном оброку. Пацови су та веома интелигентна бића која су најчешће мета тровања. Онда су се произвођачи отрова за пацове досетили да у отров убаце састојак „Бромадиолон”, који спречава згрушавање крви и изазива унутрашње крварење. Тако прође и по неколико дана од конзумације док отров не почне да показује своје дејство. Пацови онда масовно умиру и тек тада, када је већ касно по њих, схвате да су отровани на лукав начин. Узгред, зато је једини антидот за отрове са одложеним дејством, тј отрове са састојком Бромадиолон – витамин К. Ако би се не дај Боже отровала мачка или пас отровом за пацове, треба му хитно дати витамин К, који спречава обимна крварења и тако спашава домаћу животињу. 

За ову сврху и служи витамин К. Међутим, у породилишту се тај витамин инјективно даје бебама одмах по рођењу након што им се прерано пресече пупчана врпца по рођењу и тиме скрати временски период у коме их штити имунитет мајке. О „имунизацији” беба имамо подробно у ауторском тексту: „Медицински геноцид над малом децом”. https://borbazaistinu.rs/sale-kolarevic-genocid-nad-malom-decom/ Овде ћемо се позабавити „имунизацијом” ових одраслих, који мисле својом главом и треба да доносе на свет своје бебе, да подижу сопствену децу, здраву и способну…

Вакцинисани „против корона вируса” су унели у себе, поред осталих састојака, и делиће ткива унутрашњих органа абортираних беба старијих од три месеца! Ћелијске линије тих ткива се култивишу у лабораторији пред израду вакцина. Ова „технологија” само је узнапредовала за потребе корона-вакцинације. Многи су убрзо по тој вакцинацији завршили у болници на кисеонику, па на респиратору, па у завареном лименом сандуку. Кажу, умрли су од онога од чега су се и „имунизовали” – корона вируса. Значи да „пацовски отрови” понекад и непредвидиво делују, практично одмах након „конзумације”, не чекајући оно одложено смртоносно дејство?

Да не бисмо били оптужени за „ширење лажних вести и изазивање панике” треба истаћи да само пратимо званична саопштења из званичних докумената. И то баш од оних задужених за спровођење масовне вакцинације. Дакле, влада Велике Британије је на свом официјелном сајту објавила документ у коме се између осталог каже да ће у наступајућем тзв. трећем таласу пандемије ковида највећа смртност бити управо међу вакцинисанима од истог. И неком антилогиком „закључују” да су за то најодговорнији они невакцинисани. Подаци за овај званичан документ владе Велике Британије су узети из прогноза Универзитета Варвик, Империјал Колеџ Лондон и Лондонске школе за хигијену и тропску медицину. Изненађујући је закључак у документу, који је објавила Влада ВБ као меродаван. /1/ Затим, имамо званично саопштење од самих произвођача вакцина, додуше преко чувеног имунолога др Мајк Јидона, бившег потпредседника фармацеутске компаније Фајзер. Др Јидон је на својој интернет страници изнео застрашујући податак. Наиме, он је рекао да ће готово сви који су примили било коју ковид нано-вакцину живети највише до две, две и по године. Штавише, др Мајк Идон за ове нано вакцине каже – „они који су у своје тело примили смртоносно једињење“. Додаје и препоруку да се вакцинисани ипак боре тако што ће освешћујуће утицати на своје ближње. /2/

Шта се заправо дешава у овом глобалном ковид циркусу тешко је одгонетнути. Извесно је од самог почетка било једино то да се немилице ради на масовном застрашивњу, манипулишући преко ТВ-хипнотизера човековим примитивним страховима од болести и смрти. Ако урадите ово или оно – разболећете се и умрети, а ако не урадите ово или оно, опет ћете се разболети и умрети.

ШТА ЈЕ У СТВАРИ „ИМУНИЗАЦИЈА”?

Сале Коларевић : ОЗАКОЊЕНИ БИОТЕРОРИЗАМ

У новије време за масовно пелцовање против вируса који никада нису изоловани и за чију инфективност никада није изнет ниједан научни доказ, користи се термин – имунизација. Колико је огромна манипулација и замена теза у вези са овим стручним термином најбоље ће нам разјаснити Ивона Живковић, изводом из једног од својих сад већ антологијских текстова о тровању званом вакцинација:

<< Такозвана ИМУНИЗАЦИЈА је у ствари механизам за кварење имуног система. Јер имуни систем има два режима рада као два пола (целуларни и хуморални) и они су у реципрочном односу. Када је један стимулисан да се активира и када ћелија производи антитела, колико год се она више стварају, други пол ради слабије, а управо на њему су цитотоксичне Т ћелије (убице токсина).

Тако, у ствари, убризгавање агенса (токсоида) са вакцином који подстиче стварање антитела резултира тиме да читав организам постане онеспособљен да токсине неутралише помоћу Т ћелија и они се таложе.”

Др Ребека Карли на ово такође скреће пажњу и каже: “Мимоићи мукозни аспкет имуног система и убризгати токсин или микроорганизме директно у крв води разарању самог имуног система при чему се ИгА (имуноглобулин А) трансмутира у ИгЕ (изотоп односно антитело) и Б ћелије постају хиперактивиране почињући да производе патолошке количине антитела која нападају сам организам, а зауставља се рад цитотоксичних Т ћелија “потајно адаптираних” (мутираних).
Овакве ћелије (потајно адаптиране) су формиране када су се вируси из вакцине (читај протеински генски парчићи из вакцина) комбиновали са вирусима (читај протеинским генским парчићима) из ткива употребљеног да се они узгајају (животињско ткиво) или када бактерија изгуби свој ћелијски зид, а то се догађа када неко пије антибиотике и трансформише ћелијски зид у Л форму што води до недостатка важних антигена које целуларни систем нормално мора да распознаје.

Други пример су потајно адаптирани (мутирани) цитомегаловируси који расту на бубрезима афричког зеленог мајмуна у њиховим ћелијама и које су биле коришћене да би се на њима узгајала култура полио вируса за вакцине. Тако, не само да су многе вакцине биле инокулиране са вирусима полиа већ и са цитомегаловирусима”.

Вакцинација очито није ништа друго до перфидно смишљано тровање уз перфидно пласирану теорију о имунизацији која је само пука теорија. Теорије су измишљотине и ништа више. Од лекара се само захтева да у њих верују. И многи верују. >> /3/

НАНО-ЧИПОВАЊЕ ПУТЕМ ВАКЦИНАЦИЈЕ

Сале Коларевић : ОЗАКОЊЕНИ БИОТЕРОРИЗАМ

Најчешћи аргумент који можемо чути од ковид ваксо-скептика је што су ковид вакцине недовољно испитане на глодарима, што су мање више непознатог садржаја и уопште што се намећу људима, а нису прошле кроз временска тестирања на нежељена дејства  итд.

Да нано-вакцине нису баш тако непознатог ефекта и недовољно испитане откривају нам доументовани садржаји из књиге професора војне Академије ОС РФ Татјане В. Грачове. И то највише из сегмента књиге „Када власт није од Бога”, оног који није ушао у састав српског издања. Наиме, пуковник ГРУ и професор на Академији ОС РФ нам још 2010. године (кад је књига објављена, док обавештајни подаци извесно датирају од пре 2010-те) износи податке о откривеним тајним Меморандумима СЗО у вези увођења нано технологије у фармацеутску индустрију, прецизније – податке о справљању вакцина-убица путем нано-чиповања, са официјелним изговором о ефективнијем сузбијању заразних болести код становништва, што заправо говори о увођењу тоталне контроле над људима. /4/ По Татјани Грачовој СЗО је само инструмент Хазарократије путем којег треба да се успостави светски тоталитаризам у циљу завршнице потпуног поробљавања човечанства од стране Антипоретка. Татјана Грачова износи низ докумената кроз које добијамо објашњење зашто су вакцине, у самој ствари, оружје за масовно уништење. /5/

Очигледно, сакрално церемонијална најава свега овога на отварању ОИ у Лондону 2012. године, са провокативним официјелним логом Олимпијаде (ZION), почела је с конкретним испуњењем почетком 2020-те. Данас, током 2021. увелико пролази кроз фазу наметања нано-вакцинације. Овим се очито истински смисао вакцинације, као такве, до сржи огољује сам по себи. 

Актуелном ковид нано-вакцинацијом коначно се испуњава онај стварни смисао постојања масовне вакцинације уназад век и по. До садa су нас преко тзв. вирусних вакцина (пелцери „против заразних болести”) онеспособљавали, разбољевали и летимично убијали. Сада напокон масовна вакцинација добија свој пуни и прави смисао, сврху свога постојања, односно примењивања – убризгаш вакцину са нано-чипом у човека и добијаш вишеструку корист:

1) тоталну контролу

2) никад масовније обољевање популације и тиме стављање људи у вечни програм зависности од отровних хемијских лекова

3) спровођење у дело еугеничког плана о трансхуманизму

4) спровођење у дело еугеничког плана о депопулацији и

5) остварење пројекта о „златној милијарди”.

Увођењем нано технологије у фармако-медицину омогућено је Антипоретку да једним ударцем убије више мува. Ово само доказује колико је брижљиво и колико дуготрајно припреман сектор корпоративне фармако-медицине као средство преко којег ће се кренути у завршницу поробљавања читавог човечанства. Медицинари који ћуте и „само раде свој посао” су данас најбољи чувари логора. Антипоредак је за капое свог логора управо изабрао оне који по свом позиву треба да имају најнаглашенију црту хуманизма, заправо човечности. Међутим, саблазан дехуманизације баш највише пролази кроз њих. Расчовечење човека одвија се највише преко полагаоца Хипократове заклетве. Полагаоци Хипократове заклетве данас су поуздани чувари глобалног логора Антипоредка.

Благодети масовне вакцинације… О, њена „светости”, вакцино! Ти си заиста највеће достигнуће савремене цивилизације!
Догма о патогеним вирусима у коју не сме ни да се посумња и школовање послушних кадрова корпоративне медицине, затим измишљање заразних болести преко вируса који никада нису изоловани, уз мас-медијско застрашивање људи и ето резултата – истребљење „бескорисних изелица” и успостављање глобалног Антипоредка Хазарократије.

Уосталом, еугеничари (у служби Хазарократије, тојест Црне интернационале) ту своју антропофобну агенду се и не труде претерано да сакрију. Хенри Кисинџер је на једном семинару за еугенику (при Светској сатанистичкој организацији – СЗО) 25-ог фебруара 2009. изјавио следеће:
<< Једном кад стадо прихвати обавезну вакцинацију – игра је завршена! Тада ће прихватити било шта за „општу добробит”. Контролишите ум оваца и контролисаћете читаво стадо. Произвођачи вакцина ће зарађивати милијарде, а многи од вас у овој просторији су инвеститори. То ће бити огромна победа. Разредићемо стадо, а притом ће нам они сами платити услуге истребљења. >>

Значи они нас све више сатиру, муче и лагано убијају, а ми не смемо ни да зуцнемо о томе?! Такође нека знају: могу нас и побити све, али Истину никада не могу убити! Истина је као вода, вечно слободна и неукротива и увек ће наћи неки свој пут да се незадрживо пробије. Упркос чињеници да највећи непријатељ Слободе није ни цар, ни инквизитор, а ни робовласник, него задовољни роб.

И док год се званична наука темељи на лажним постулатима и намеће кроз образовни систем – дотле ће свако ново покољење бивати све необразованије и покорније, а поредак заправо све више заузимати обличје антипоретка у ком влада систем вредности изврнут наглавачке.  

Аутор – Сале Коларевић

  1. https://www.srbijadanas.net/vlada-velike-britanije-u-trecem-talasu-kovid-19-najvise-ce-umirati-vakcinisani/amp/

2. https://m.youtube.com/watch?v=XpruJ4VxQNI&t=1s

3. http://www.ivonazivkovic.net/TETANUS.html

4. https://borbazaistinu.rs/tatjana-gracova-cipovanje-preko-vakcinacije/

5. http://sabornik.rs/index.php/preporucujemo/1691-vakcine-oruzjezamasovnounistenje

Помозите Васељенску

Članak indeksiran 01.06.2021. Zadnji put osvježen 01.06.2021.

Ocijenjeno u analizi