Raskrinkavanje.ba

Vaš glas → SATOVI U SRBIJI SU STALI… Bolest je bila jača…(TUGA)

17.07.2023
Tekst članka

Aljoša Vučković, poznati glumac iz serija “Sretni ljudi” i “Bolji život”, nedavno je uspješno pobijedio bolest s kojom se borio.

Njegovo povlačenje iz javnosti krajem 2018. godine zbog zdravstvenih problema izazvalo je zabrinutost među njegovim obožavateljima. Tijekom tog razdoblja, Aljoša je izjavio da se ne može baviti aktivnostima zbog bolesti koja ga je iscrpljivala. Unatoč tome, odlučio je zadržati pojedinosti o svom zdravstvenom stanju privatnima.

Nakon dugog boravka u bolnici, Aljoša se vratio kući na kućno liječenje i doživio potpunu transformaciju. Ljudi koji su ga vidjeli nedavno na izvedbi drame “Ja, Feđica” primijetili su pozitivne promjene u njegovom izgledu i energiji. Sada se Aljoša priprema za povratak na televiziju s ulogama u serijama “Dođi jučer” i “Abeceda našeg života”, koje su snimljene prema romanima Mirjane Bobe Mojsilović.

Međutim, Aljošina obitelj suočila se s teškoćama koje su nadmašile njegove zdravstvene probleme. Njegova kći Leana, također talentirana glumica, zapala je u mračan svijet ovisnosti o drogama. Leana je zajedno s kolegicama glumicama upisala Fakultet dramskih umjetnosti s velikim nadama za uspješnu karijeru. No, postupno je skliznula u zlouporabu droga i suočila se s ozbiljnim posljedicama. Njezini roditelji, unatoč tuzi i očaju, nisu odustali od nje i pružili su joj podršku tijekom teške borbe.

Nakon mnogo napora, Leana je primljena u bolnicu u popravnoj ustanovi gdje se podvrgnula rehabilitaciji. Detalji o njezinom trenutnom stanju nisu dostupni, ali obitelj Vučković ostaje nadajući se njezinom oporavku i povratku na pravi put. Ova teška situacija pokazuje da izazovi s kojima se suočavaju i javne osobe i njihove obitelji mogu biti izuzetno teški i da je podrška i zajedništvo ključno za prevladavanje takvih poteškoća

Članak indeksiran 20.07.2023. Zadnji put osvježen 20.07.2023.