Raskrinkavanje.ba

Današnje.co → SATOVI U SRBIJI SU STALI… Bolest je bila jača…(TUGA)

14.07.2023
Tekst članka

Aljoša Vučković, poznati glumac s ovih prostora, imao je uspješnu karijeru obilježenu brojnim zapaženim nastupima.

Unatoč teškim zdravstvenim izazovima tijekom prelaznog razdoblja, Aljoša je pobijedio bolest. Međutim, zbog zdravstvenih komplikacija, donio je tešku odluku da se povuče s glumačke scene krajem 2018. godine. U javnoj izjavi izrazio je iskrenu zabrinutost zbog ograničenja koja mu je bolest nametnula i koja su ometala njegov rad pred kamerama.

Aljoša je namjerno zadržavao detalje o svom stanju u tajnosti, a ni danas nije poznato od čega boluje. Unatoč svemu, transformacija koju je prošao bila je izuzetna, a oni koji su ga nedavno gledali u njegovom nastupu u “Ateljeu 212” primijetili su da izgleda puno bolje.

Glumac i dalje ima obećavajuću budućnost, priprema se za povratak na televiziju s glavnim ulogama u serijama “Dođi juče” i “Abeceda našeg života”, koje su adaptacije poznatog romana Mirjane Bobe Mojsilović. Te adaptacije su izazvale značajno očekivanje u javnosti.

Međutim, Aljoša Vučković morao se suočiti s najvećim strahom svakog roditelja. Njegova voljena kći Leana skliznula je u mračan svijet narkomanije, iako je bila izuzetno talentirana glumica. Unatoč njenom talentu, njezin pad u zloupotrebu supstanci dovelo je do opadanja njenog napretka. Njena borba protiv ovisnosti dovela ju je do rehabilitacijskog centra u medicinskoj ustanovi, gdje je trenutno na liječenju.Aljoša i njegova obitelj uporno se trude pomoći Leani, ali do sada rezultati liječenja nisu bili trenutno vidljivi. Sud je naložio obavezno liječenje kako bi joj se pomoglo da prevlada tešku ovisnost.

Članak indeksiran 20.07.2023. Zadnji put osvježen 20.07.2023.