Raskrinkavanje.ba

Lifestyle Dom → SATOVI U SRBIJI SU STALI… Bolest je bila jača…(TUGA)

17.07.2023
Tekst članka

Aljoša Vučković, popularni glumac poznat po serijama “Srećni ljudi” i “Bolji život”, prebrodio je svoju bolest s kojom se borio.

Krajem 2018. godine, zbog zdravstvenih problema, povukao se iz javnosti. U jednoj od posljednjih izjava, izrazio je svoje loše osjećaje i nemogućnost sudjelovanja u aktivnostima zbog bolesti. Odlučio je zadržati privatnost i nije dijelio daljnje informacije o svom stanju.

Nakon dugotrajnog boravka u bolnici, Aljoša je otpušten na kućno liječenje. Primjetna je bila značajna promjena u njemu nakon liječenja. To su primijetili i svjedoci njegovog nedavnog nastupa u “Ateljeu 212” gdje je održao potresno čitanje drame Feđe Stojanovića “Ja, Feđica”. Mnogi su se složili da Aljoša ima veliki potencijal, a vratio se na televiziju s ulogama u nadolazećim serijama “Dođi juče” i “Abeceda našeg života”, adaptacijama romana Mirjane Bobe Mojsilović.

Nažalost, Aljoša Vučković se suočio s najvećim strahom roditelja. Njegova kći Leana skrenula je s pravog puta i zaplela se u mračnoj zavisnosti od droga, unatoč svom izuzetnom glumačkom talentu. Leana je bila jedan od najdarovitijih studenata na Fakultetu dramskih umjetnosti, ali je postupno postala ovisna o drogama. Njena ovisnost je narušila njen život i izgubila je oslonac. Unatoč patnji, Aljoša i njegova supruga nisu odustali i nadali su se iskupljenju.

Nakon dugotrajne borbe protiv ovisnosti, Leana je bila smještena u ustanovu za rehabilitaciju u bolnici, gdje je krenula putem oporavka. Unatoč neprestanim naporima obitelji, rezultati nisu bili odmah vidljivi. Stoga je sud intervenirao i naložio daljnje liječenje Leane zbog teške ovisnosti. Aljoša se u intervjuu za “Story” kratko osvrnuo na tu temu. Obično izbjegava razgovore o privatnim temama, ali je ovom prilikom odlučio podijeliti svoje unutarnje misli.

Članak indeksiran 20.07.2023. Zadnji put osvježen 20.07.2023.