SENZACIJA U SDA: Kandidat za Federalni parlament prostitutka Maca Diskerecija. Njenu kandidaturu najavio i sam Fadil Novalić!

Izvor/medij: BiH news
Ocjena: Satira
Raskrinkano u: Recikliranje “satire”: Maca Diskrecija nije se kandidovala ni na izborima ove godine

Senada Nurkić, poznata i kao Maca Diskrecija, bosanskohercegovačka je starleta i bivša učesnica reality emisije “Parovi”.

Njenu kandidaturu ekspresno je najavio i premijer FBiH FADIL Novalić navodeći kako će im  Senada Nurkić zvana Maca Diskrecija donijeti ogroman broj glasova jer je ista poznata iz rijalitija.

Novalić je također naveo da kandidatura Nurkićke može biti okidač da mnogi mladi glasaju za SDA kada u njoj vide ovako uspješnu osobu kao što je to Maca.

Pozvali smo Macu koja nam je kratko izjavila da ako bude izabrana u Federalni parlament ima iznenađenje za poslanike i članove SDA.

Senada je na ovu poziciju predložena od opštinske organizacije Vogošća!

Poslanici će kod nje imati popust 20 posto a kolege iz SDA punih 50 posto jer je poznato da tri sata sa Macom košta 1500 eura. Ona kaže da je već sastavila plan i program za period kada bude poslanica u parlamentu. Plan će joj biti otvaranje više legalnih javnih kuća u kojima će žene koje žele da se bave prostitucijom legalno zarađivati novac i neće se morati kriti te da one neće morati plaćati PDV na svoje usluge.    Voljela bi kaže kada bude izabrana da joj prvi klijent bude Bakir Izetbegović  te da bi se poslije tog susreta i on i ona osjećali prosvijetljeno.

Da li će Maca biti izabrana ostaje da se vidi a u nastavku pogledajte njen plakat:

izvor: BiHnews.info

 

Članak je satiričnog karaktera te asocira na realnost i prostituciju unutar politike te preletače i prodaju glasova!

Članak indeksiran 12. 09. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me