ШЕФ ТУРСКЕ СВЕМИРСКЕ АГЕНЦИЈЕ ШОКИРАО ИЗЈАВОМ: Постоји оружје које изазива земљотресе, незаустављиво је (ВИДЕО)

Izvor/medij: Srbija Javlja
Ocjena: Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Je li šef turske svemirske agencije potvrdio postojanje oružja koje izaziva zemljotrese?

Шеф турске свемирске агенције сердар Хусеин Јилдирим изнео је шокантну тврдњу о оружју способном да изазове земљотресе.

Она је на једном јавном скупу рекао да постоје системи наоружања који раде по принципу лансирања дугачких металних стубова из свемира, који се онда забијају дубоко у земљу и изазивају земљотресе:

„Не можете ништа да урадите у простору од свемира до Земље. Посебно у земљама попут нас. Ништа! Дозволите ми да вам дам пример. Кажем ово јер сам видео како раде на таквом систему наоружања, а оно је врло једноставно.

Знате оне стубове уличне расвете на улицама. Слични су овим стубовима, високи око 8-10 метара. Металне шипке. Унутар шипке нема ничега, нема експлозива, ничега, али то је метална шипка направљена од тврдог материјала легуре титанијума. Ставили су их у сателит. Одређену количина. А онда их циљају и лансирају на Земљу.

То је као колац, оштар врх. На пример, не дај Боже, негде ДА падне, нећемо сада да именујемо сценарио катастрофе, али чим падне на земљу продире до 5 километара дубоко у земљу. То се дешава веома брзо и ствара земљотрес магнитуде 7-8 степени. Услед удара све што се тамо налази биће уништено.

Видите, овде нема оружја, нема експлозива, нема бомби, ништа слично. Једноставан суб. Али постоји таква сила која долази из свемира и немате шансе да је видите, зауставите или да се одбраните“, рекао је Јилдирим.

Članak indeksiran 03. 03. 2023 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me