Raskrinkavanje.ba

Srbin → Широм САД-а ничу билборди са правим бројкама нуспојава након вакцинације

23.01.2022
Tekst članka

Активисти за информисани пристанак постављају стотине билборда широм Америке који ће упозорити возаче на алармантну стопу повреда од вакцина, како је објављено у владиној властитој бази података ВАЕРС.

Билборди, које је купила група под називом Banners 4 Freedom, појављују се у државама широм САД, а организатори кажу да су одличан начин да се заобиђе цензура мејнстрим медија о нежељеним реакцијама вакцине.

На билбордима је писало: „Повређено од KОВИД боцке 1,033,992+“, заједно са цитатом из Библије, Псалам 20:5.

“Нешто се дешава са овом вакцином што изазива невероватне нуспојаве, а из неког разлога о томе не извештавају ни медији ни наша влада“, објаснио је оснивач групе Robert Agee у интервјуу за WCYB.

Агее каже да верује да су подаци пријављени у ЦДЦ-овом систему за извештавање о нежељеним догађајима тачни јер „Свесно подношење лажне ВАЕРС пријаве представља кршење савезног закона и кажњиво је новчаном казном и казном затвора, тако да не верујем да су сви ови уноси у овај систем лажни, иначе би људи починили кривична дела.”

WCYB извештава да неке нуспојаве наведене у ВАЕРС-у укључују „побачаје, тешке алергијске реакције и срчане ударе“.

Међутим, Infowars је истакао и друге ужасне појаве, као што је онај који говори о изузетно абнормалном расту тумора у грудној шупљини пацијента који је недавно примио Фајзерову Ковид боцку, и други који је документовао рођење бебе од мајке која је умрла након крварења из носа и уста након што је примила обе дозе Модернине мРНА вакцине током трећег триместра. тврдећи да се бројке ВАЕРС-а вештачки потискују јер многе болнице неће пријавити повреде од вакцине.

Агее каже да се нада да ће билборди упозорити јавност и родитеље да буду опрезни у убризгавању експерименталних вакцина.

“Свако има право да ради шта год жели”, рекао је он за WCYB.

“Ако желе да изаберу вакцину, могу слободно, ми живимо у слободној земљи. Међутим, морамо бити информисани о могућностима нуспојава на вакцине. Чињеница да постоји милион пријављених нуспојава на ову вакцину је апсолутно запањујуће и требало би да изазове питање код људи: ‘Да ли ће ми ово користити? Или је то нешто што ће ми потенцијално штетити до краја живота или узроковати смрт?”

Идеја која је започела у Тексасу са једним билбордом проширила се на више од 100 билборда поред путева у преко 25 држава, укључујући Јуту, Њу Џерси, Северну Каролину, Џорџију, Тенеси, Мисури и Охајо.

Група је до сада успела да прикупи преко 200.000 долара.

„Сакупили смо преко 200.000 долара за само неколико месеци и успели смо да поставимо преко 100+ спољних билборда широм САД, 500+ унутрашњих билборда, 30 аутобуских клупа и још много тога!” каже група на својој веб страници.

Članak indeksiran 27.01.2022. Zadnji put osvježen 27.01.2022.

Ocijenjeno u analizi