"ŠIPKOM SU MU RAZBILI LOBANJU" Otac pretučenog maloletnika otkrio kako su MIGRANTI NAPALI njegovog sina

Izvor/medij: Blic
Ocjena: Dezinformacija
Raskrinkano u: Migranti kao “dežurni krivci” za ulične napade

Otac maloletnog mladića koji je sinoć napadnut u Sarajevu, u blizini Železničke stanice, potvrdio je kako su njegovog sina napali migranti koji su ga pokušavali opljačkati.

Kako saznaje Klix, migranti su nasrnuli na 17-godišnjeg H. A. u ulici Halida Kajtaza gde su mu naneli teške povrede glave.

– Krenuo je prema kući oko 19 čsdovs od Železničke stanice prema tunelu Ciglane. Tu su mu spreda prišla dva migranta i uhvatila ga za bubreg torbicu koju je nosio. Tražili su mu pare, a onda su mu s leđa prišla još dvojica i počela mu roviti džepove. Udarili su ga šipkom u glavu. Jedan čovek se zaustavio s automobilom, pomogao mu i odvezao ga u Hitnu pomoć. Sad tragam za tim humanistom da mu se zahvalim – priča otac pretučenog mladića.

H. A. potom je iz Hitne pomoći prevezen u bolnicu gde su mu zašili ranu, a nakon toga je završio na operaciji koja je trajala gotovo tri i po sata.

– Razbili su mu lobanju, a sad je smešten na intenzivnoj njezi. On je policiji dao detaljan opis migranata koji su ga napali – dodao je mladićev otac.

Sat nakon ovog događaja, policija je obaveštena da se u Opštoj bolnici „Prim. dr Abdulah Nakaš“ nalazi povređeni 16-godišnjak. Kada je patrola došla u Urgentni blok, tamo su zatekli povređenog koji je bio u pratnji još petorice tinejdžera, na čijim licima su bile vidljive povrede.

Šesnaestogodišnjak je policajcima rekao da je povrede zadobio kada je pao dok je trčao kod Kampusa u blizini Američke ambasade, ali policajci proveravaju njegove navode.

Za sada nije poznato jesu li slučajevi napada na dvojicu maloljtnika povezani, ali je u oba slučaja obavešten je tužilac.

Članak indeksiran 25. 05. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me