ŠIROM SRBIJE niču 5G antene kao pečurke posle kiše, svuda mrtve ptice (VIDEO)

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne, 5G mreža u Kruševcu nije ubila “mnogo vrabaca”

Bez javne stručne rasprave, bez dozvole od strane naroda na referendumu, režim Aleksandra Vučića užurbano u Srbiji postavlja 5G mrežu i antene u gotovo svim gradovima.

Redakciji „Srbin info“ se javio veliki broj čitalaca iz Beograda, koji svedoče da se preko noći postavlja veliki broj antena, uglavnom na javne ustanove, ali i na stambene zgrade i to bez dozvole stanara. Dozvolu sa postavljanje uglavnom daju profesionalni upravnici, bez da prethodno pitaju stanare da li se slažu.

 

Takođe, u Kruševcu je jedna čitateljka usnimila novu 5G antenu, a u neposrednoj blizini veliki broj mrtvih vrabaca. Isti slučaj nam je javio i čitalac iz Studentskog grada na Novom Beogradu, gde su postavljene dve ovakve antene (interesantno u Studentskom gradu je veliki broj obolelih od Kovida-19).

I u Studentskom gradu je u blizini antena uočen veliki broj mrtvih vrabaca.

Dok Aleksandar Vučić javno ističe kako u Srbiji nema 5G mreže, svedoci smo da se nove antene postavljaju u ekspresnom roku i da je o ovoj temi nemoguće govoriti na režimskim medijima, osim kada po nalogu napadaju svakoga ko se usudi da postavi pitanje: koliko je bezbedna 5G mreža i zbog čega su odbili da je postave u Švajcarskoj i još nekoliko razvijenih evropskih država?

 

Članak indeksiran 09. 07. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me