Raskrinkavanje.ba

Alo → SKANDAL! Alen i Tifa se potukli na dočeku u Budvi?!

01.01.2018
Tekst članka

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa posvađali su se na koncertu u Budvi koji su sinoć održali povodom dočeka 2018. godine.

Naime, na kraju novogodišnjeg koncerta došlo je do fizičkog obračuna njih dvojice u bekstejdžu. Navodno je prvo došlo do verbalnog sukoba, a potom i do odgurivanja, što je kulminiralo i fizičkim obračunom dvojice pevača.

Svjedoci navode da je do sukoba došlo nakon završetka koncerta, kada su pevači silazili sa bine, a da je deblji kraj izvukao Tifa.

Ovo je dodatno podgrejalo priče da u grupi "Bijelo dugme" nije ni približno tako idealno stanje, kao što se čini.

- Kada god sam imao priliku isticao sam da sam u životu imao samo dva mentora: Davorina Popovića i Serđa Blažića. Moram da priznam da je Goran tu bio malo ljut, jer to marketinški nije bio baš najbolji potez. Ali ja sam puno lepih stvari doživeo u Dugmetu a ja volim da se sećam lepih stvari. Bez obzira na sve, ja uvek ističem da sam čovek bez dlake na jeziku: sve je to divno, krasno i budi davno zaboravljene emocije, ali pre svega je posao bio u pitanju: koliko para toliko muzike. Ja sam u svojoj priči već odavno, imam svoj put ali ne odričem se hipoteke Bijelog dugmeta - rekao je svojemeno Tifa.

OVO NIJE SMEO SEBI DA DOZVOLI Vlada Mandić ovim postupkom šokirao prolaznike!

Takođe, postoje priče i da odnos Alena sa Tifom nije najsjaniji, a on je ove godine izjavio da ni Bebek, ni Tifa ne mogu da mu pariraju, pišu Vijesti.me.

- Da budem iskren, Bebek meni ne može vokalno da parira. Kao ni Tifa. Znam gde sam, poznajem svoje vokalne mogućnosti i sposobnosti sad i narednih pet godina – rekao je Alen i dodao da to što on može da izvede, Bebek može samo da zviždi.

Članak indeksiran 02.01.2018. Zadnji put osvježen 02.01.2018.

Ocijenjeno u analizi