SKANDAL: U Australiji na meču zabranili parole s Novakovim imenom! (VIDEO)

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: U Australiji nisu zabranili “iskazivanje podrške Đokoviću”

Ne smiruju se strasti u Australiji, iz sata u sat praktično isplivavaju informacije o brojnim skandalima vezanim za događaje oko Novaka Đokovića, a jedan od njih se dogodio na tribinama Rod Lejver arene.

Tokom jednog od mečeva turnira „Summer Set“ u Melburnu dvoje Đokovićevih navijača su razvili transparent podrške najboljem teniseru planete.

Na transparentu je stajala kratka ali jasna poruka:

„Novaks (Ne vakcinama) Đoković je talac komunističke države Dena Endrjuza“.

Den Endrjuz je, inače, premijer australijske države Viktorija.

Malo pošto je transparent ugledao svetlost dana, čoveku i ženi koji su nosili transparent prišlo je obezbeđenje, koje je zatražilo da isti uklone:

„Evo nas u Rod Lejver areni. Izgleda da nije dozvoljeno nositi poruke podrške Novaku Đokoviću. Obezbeđenje je došlo, žele da konfiskuju, iliti ukradu moj znak koji sam skupo platio“, rekao je čovek, nakon čega ga je prekinuo jedan od članova organizacionog tima:

„Rečeno vam je da predate transparent ili ćete morati da odete“, rekao je jedan od organizatora, nakon čega se uključila žena, koja je upitala:

„Koje pravilo smo prekršili?“

Na to je čovek iz organizacije Australijan opena istakao da je „poruka neprikladna“, kao i da je „Tenis Australija zatražio od njega da oduzme transparent.“

Čitav sukob možete da pogledate na snimku ispod.

Članak indeksiran 13. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 sedmice
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me