Raskrinkavanje.ba

Kurir → SKANDAL U BUDVI: Alen i Tifa se potukli na novogodišnjem nastupu?

01.01.2018
Tekst članka

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa u novogodišnjoj noći nastupili su u Budvi, gde je došlo do skandala između njih.

Naime, navodno je na kraju novogodišnjeg koncerta došlo je i do fizičkog obračuna njih dvojice u bekstejdžu.

 

Navodno je prvo došlo do verbalnog sukoba, a potom i do odgurivanja, što je kulminiralo i fizičkim obračunom dvojice pevača.

 

Svedoci navode da je do sukoba došlo nakon završetka koncerta, kada su pevači silazili sa bine, a da je deblji kraj izvukao Tifa.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Ovo je dodatno podgrejalo priče da u grupi "Bijelo dugme" nije ni približno tako idealno stanje, kao što se čini.

 

"Kada god sam imao priliku isticao sam da sam u životu imao samo dva mentora: Davorina Popovića i Serđa Blažića. Moram da priznam da je Goran tu bio malo ljut, jer to marketinški nije bio baš najbolji potez. Ali ja sam puno lepih stvari doživeo u Dugmetu a ja volim da se sećam lepih stvari. Bez obzira na sve, ja uvek ističem da sam čovek bez dlake na jeziku: sve je to divno, krasno i budi davno zaboravljene emocije, ali pre svega je posao bio u pitanju: koliko para toliko muzike. Ja sam u svojoj priči već odavno, imam svoj put ali ne odričem se hipoteke Bijelog dugmeta", rekao je svojemeno Tifa.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Takođe, postoje priče i da odnos Alena sa Tifom nije najsjaniji, a on je ove godine izjavio da ni Bebek, ni Tifa ne mogu da mu pariraju.

 

"Da budem iskren, Bebek meni ne može vokalno da parira. Kao ni Tifa. Znam gde sam, poznajem svoje vokalne mogućnosti i sposobnosti sad i narednih pet godina", rekao je Alen i dodao da to što on može da izvede, Bebek može samo da zviždi.

FOTO: NEMANJA PANČIĆ

(Kurir.rs/Vijesti.me)

Članak indeksiran 02.01.2018. Zadnji put osvježen 02.01.2018.

Ocijenjeno u analizi