Raskrinkavanje.ba

Ekskluziva → SKANDAL U BUDVI: Alen Islamović i Tifa se potukli na dočeku 2018. godine?

01.01.2018
Tekst članka

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa navodno su se posvađali, a potom i potukli na koncertu u Budvi koji su sinoć održali povodom dočeka 2018. godine. Naime, kako prenose ``Vijesti.me`` na kraju novogodišnjeg koncerta došlo je i do fizičkog obračuna njih dvojice u bekstejdžu.

Navodno je prvo došlo do verbalnog sukoba, a potom i do odgurivanja, što je kulminiralo i fizičkim obračunom dvojice pjevača.

 

Svjedoci navode da je do sukoba došlo nakon završetka koncerta, kada su pjevači silazili sa bine, a da je deblji kraj izvukao Tifa.

 

Ovo je dodatno podgrijalo priče da u grupi ``Bijelo dugme`` nije ni približno tako idealno stanje, kao što se čini.

 

- Kada god sam imao priliku isticao sam da sam u životu imao samo dva mentora: Davorina Popovića i Serđa Blažića. Moram da priznam da je Goran tu bio malo ljut, jer to marketinški nije bio baš najbolji potez. Ali ja sam puno lijepih stvari doživio u Dugmetu a ja volim da se sjećam lijepih stvari. Bez obzira na sve, ja uvijek ističem da sam čovjek bez dlake na jeziku: sve je to divno, krasno i budi davno zaboravljene emocije, ali prije svega je posao bio u pitanju: koliko para toliko muzike. Ja sam u svojoj priči već odavno, imam svoj put ali ne odričem se hipoteke Bijelog dugmeta - rekao je svojemeno Tifa.

 

Takođe, postoje priče i da odnos Alena sa Tifom nije najsjaniji, a on je ove godine izjavio da ni Bebek, ni Tifa ne mogu da mu pariraju.

 

- Da budem iskren, Bebek meni ne može vokalno da parira. Kao ni Tifa. Znam gdje sam, poznajem svoje vokalne mogućnosti i sposobnosti sad i narednih pet godina – rekao je Alen i dodao da to što on može da izvede, Bebek može samo da zviždi....

(Blic)

Članak indeksiran 02.01.2018. Zadnji put osvježen 02.01.2018.

Ocijenjeno u analizi