Raskrinkavanje.ba

Alo → SLAVNA RUSKA NAUČNICA OTKRILA: Ovaj sastojak, koji su izmislili Amerikanci smanjuje inteligenciju i izaziva mnoge bolesti

21.07.2021
Tekst članka

Kada jedete puno hrane koja nije iz vašeg podneblja, onda se nećete moći prilagoditi uslovima mesta u kojem živite

Lidija Nestorova Surina, slavni ruski biolog, fitoterapeut i travarka osmislila je osam zlatnih saveta za zdrav život.

Danas se više razbolevamo, jer jedemo puno uvozne hrane. U redu je jesti uvoznu hranu, ali maksimalno 10 posto od ukupno unesene hrane u naš organizam.

SVE JE DOGOVOR? Procurio ŠOK TAJNI razgovor Ane i Zvezdana koji dokazuje da su sve ISPLANIRALI! (VIDEO)

Udarne vesti

img

U IGRU SADA UVODE ČAK I "RAMBUJE DVA": Isplivala verzija non-pejpera

img

Početak – 1. februar

img

STIŽE FEBRUAR I POVEĆANE PENZIJE Po ustaljenom rasporedu, ukupno 20 odsto više novca na računima najstarijih

1. Kada jedete puno hrane koja nije iz vašeg podneblja, onda se nećete moći prilagoditi uslovima mesta u kojem živite. To je osnovni zakon prirode. Razumete li me? Od te hrane možete samo da se razbolite! Ivan Grozni je još 1580. godine rekao: “Ako želite da osvojite neku zemlju, dajte im tuđe proizvode!” E to mi danas sebi radimo!

Foto: Shutterstock

 

2. Najveći deo hrane koju danas svakodnevno jedemo je smeće: gazirana pića, žvake… U njima je glavni sastojak aspartam (zaslađivač) koji je 200 puta slađi od šećera. Što više piješ taj sok, više ti se pije i više ti se kupuje. A zemlja koja je proizvela ovo smeće se bogati. Komplikacije koje donosi aspartam: smanjuje inteligenciju, uzrokuje glavobolju, mučninu, depresiju, bol u stomaku, mutan vid, uzbuđenje, nestabilan hod, oštećenje zglobova, debljinu itd. Zapitajte se šta dajete svom detetu kada mu dozvolite da popije čašu gaziranog soka – “bez šećera”! Aspartam su izmislili Amerikanci kako biste se ‘navukli’ na te proizvode. Što ga više uzimate, to ga više želite, a on je uzrok mnogih komplikacija. Ako majke koriste te proizvode tokom trudnoće, inteligencija deteta će se smanjiti za petnaest posto.

 

3. Počeli smo da konzumiramo i previše belog hleba, iako dobro znamo da on sadrži mnogo manje hranjivih materija od raži. Znate li kada su naši preci jeli beli hleb? Samo nedeljom i za praznike! Ostalo vreme se jeo hleb od celog zrna. Beli hleb je prazan hleb.

Foto: Shutterstock

 

4. Moja preporuka je da se deci u vrtiću mesec dana daje kaša od ovsa s domaćim mlekom, kojom ćemo im pročistiti pluća. Drugog meseca treba da im se daje ovas kuvan na vodi, kojim ćemo im očistiti jetru. A zatim bi još tri nedelje trebalo produžiti sa davanjem ovsa!
Nedostatak joda uzrok je brojnih problema, razdražljivosti, depresije, zaboravnosti, slabe memorije, čestih glavobolja i prehlade, infektivnih bolesti

 

5. Otac mi je kao detetu davao piće kojim me je lečio od alergije: tri nedelje sam svaki dan pila pola čaše mleka, u koju bi ukapao 3 kapi joda. Sam Napoleon je vojnicima davao jod, znajući da nedostatak istog razvija demenciju. Nedostatak joda uzrok je brojnih problema, razdražljivosti, depresije, zaboravnosti, slabe memorije, čestih glavobolja i prehlade, infektivnih bolesti.

6. Šta mačke i psi jedu u proleće? Pirevinu. Neki je jedu, pa posle povraćaju, što znači da se čiste od toksina. Pirevina je najvažnija lekovita biljka. Ona sadrži silicijum, a silicijum zadržava kalcijum, što znači da se štitimo od artritisa, artroze, gastritisa itd. Uzmite gomilu mlade pirevine i kuvajte 10 minuta. Prospite tu vodu pa pirevinu kuvajte u supi. To je pravi lek za starce. Kalcijum u tabletama ne može pomoći starim ljudima.

7. Oni koji imaju čir obavezno treba da uzimaju 1 list bokvice svaki dan.

8. Svaki dan konzumirajte glog, neven, kamilicu i beli luk. To će vam više pomoći nego bilo koji sintetički vitamin.

Članak indeksiran 27.02.2023. Zadnji put osvježen 28.02.2023.

Ocijenjeno u analizi