Raskrinkavanje.ba

Nulta tačka → Sledeća velika pandemija Bila Gejtsa će ciljati decu

06.03.2023
Tekst članka

Snažan izveštaj koji je objavio The People’s Voice razbija najnoviju simulaciju pandemije koju je uradio Bil Gejts koja je posebno usmerena na decu.

Simulacija, nazvana Katastrofalna zaraza, bila je vežba za okruglim stolom u oktobru 2022. koju su organizovale Svetska zdravstvena organizacija i Fondacija Bila i Melinde Gejts, a koja je simulirala oslobađanje smrtonosnog „Enterovirusa“ koji je posebno usmeren na decu.

Bil Gejts cilja na nevinu decu u svojoj novoj vežbi Katastrofalne zaraze u kojoj je 15 miliona dece širom sveta ubijeno od respiratornog virusa. U međuvremenu, stotine dece sada iznenada umire širom sveta zbog smrtonosnih vakcina protiv Covid-a koje je Bil Gejts nametnuo celoj populaciji, uključujući i decu kojoj nikada nije bila potrebna.

Hoće li ovo biti masovno zataškavanje za milione dece i mladih koji su već primili toksične Covid vakcine? Ili će ovo biti još jedan virus kreiran u laboratoriji koji je pušten u svet koji cilja posebno decu i mlade ljude?

Dokazi, podaci, dokumenti i svedočenja jasno pokazuju bez sumnje da je pandemija Covid-19 bila planirana globalna prevara celog sveta. Dvogodišnja istraga dokazuje da Bil Gejts, Klaus Švab i drugi koriste pandemije, ratove i haos da bi ispunili svoju agendu depopulacije i totalne kontrole sveta.

Dr Peter McCullough daje svedočanstvo pod zakletvom o tome kako Pfizer mRNA vakcine ubijaju nevinu decu. Kanada doživljava neviđeno veliki porast iznenadne smrti među decom. Osiguravajuće kompanije prijavljuju najveću stopu smrtnosti u istoriji svog poslovanja nakon uvođenja vakcine.

Bil Gejts je u prošlosti a i sada u sadašnjosti mnogo puta jasno izjavio „Biće još jedna pandemija“. Ako odmah ne uhapsimo Bila Gejtsa, čovečanstvo će imati još smrti i razaranja.

Pandemije i vakcine su oruđe za kontrolu stanovništva, profita i kontrolu sveta. Strah i javno zdravlje su najjače oruđe za oblikovanje i manipulaciju populacijom. Bil Gejts je monopolizovao industriju vakcina kao što je kriminalno učinio sa Majkrosoftom. Moramo zaštititi našu nevinu decu i braniti čovečanstvo od onih koji žele da ga unište.

Članak indeksiran 14.03.2023. Zadnji put osvježen 14.03.2023.

Ocijenjeno u analizi