SLIKA KOJA OTKRIVA VLADARA SVETA IZ SENKE: PAPA LJUBI RUKU ROKFELERU POKAZUJUĆI SVOJU ODANOST, DOK JE U PRIPREMI UVOĐENJE JEDNE SVETSKE RELIGIJE (VIDEO)

Izvor/medij: Bez komentara
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne, papa Franjo na viralnoj fotografiji ne ljubi ruku “vladarima iz sjene”

-

Ovaj svet je toliko zaglibio u sunovrat da se često pitamo kako nas više i sam Gospod može trpeti. Ali, opet verujemo da je Hristos milostiv zbog čistih duša koje hode Zemljom i mole se za spas naše civilizacije.

papa- rokfeler

 

Onaj koji uporno radi na pripremi terena za dolazak Antihrista je otvoreni satanista Dejvid Rokfeler koji se susreo sa papom Franjom koji mu je tom prilikom poljubio ruku i pokazao svoju naklonost i odanost.

U svojim naporima da Hrišćanstvo objedini sa drugim religijama, papa Franja bio je domaćin niza međuverskih okupljanja u Vatikanu, a na jednom od njih prisutni su bili poglavari vodećih svetskih religija među kojima su se izdvojili: Vaseljenski Patrijarh Vartolomej koji je osvedočeni ekumenista i papoljubac, muslimanski vođa Abu Mazen koji je tom prilikom po prvi put u bašti Vatikana izučio muslimansku Fatihu, a na sastanku su bili prisutni i Šimon Peres kao i Mahmud Abas.

 

 

Pobrojani Antihristovi sledbenici su se zajedno molili na hebrejskom, engleskom, arapskom i italijanskom jeziku. Oni se zalažu za stvaranje jedne Svetske religije u kojoj bi papa imao primat i vodio celo čovečanstvo u duhovnu pogibelj. Iako su papini napori naizgled plemeniti, oni su u potpunoj suprotnosti sa Svetim pismom.

Sve ovo što nam se sada dešava je zapisano u Otkrovenju tako da ne treba mnogo da nas čude njihove prljave igre. U „molitvi“ kvazi poglavara – masona – jezuita nije prizivano ime Gospoda Isusa Hrista već su samo spominjali „Boga“ tražeći oproštaj za grehove moleći se za mir u svetu.

Pogledajte video:

Pogledajte video:

 

 

 

Članak indeksiran 01. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me