SLIKA KOJA OTKRIVA VLADARA SVETA IZ SENKE: PAPA LJUBI RUKU ROKFELERU POKAZUJUĆI SVOJU ODANOST, DOK JE U PRIPREMI UVOĐENJE JEDNE SVETSKE RELIGIJE (VIDEO)

Izvor/medij: Web-Tribune (com)
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne, papa Franjo na viralnoj fotografiji ne ljubi ruku “vladarima iz sjene”

-

Ovaj svet je toliko zaglibio u sunovrat da se često pitamo kako nas više i sam Gospod može trpeti. Ali, opet verujemo da je Hristos milostiv zbog čistih duša koje hode Zemljom i mole se za spas naše civilizacije.

papa- rokfeler

Onaj koji uporno radi na pripremi terena za dolazak Antihrista je otvoreni satanista Dejvid Rokfeler koji se susreo sa papom Franjom koji mu je tom prilikom poljubio ruku i pokazao svoju naklonost i odanost.

U svojim naporima da Hrišćanstvo objedini sa drugim religijama, papa Franja bio je domaćin niza međuverskih okupljanja u Vatikanu, a na jednom od njih prisutni su bili poglavari vodećih svetskih religija među kojima su se izdvojili: Vaseljenski Patrijarh Vartolomej koji je osvedočeni ekumenista i papoljubac, muslimanski vođa Abu Mazen koji je tom prilikom po prvi put u bašti Vatikana izučio muslimansku Fatihu, a na sastanku su bili prisutni i Šimon Peres kao i Mahmud Abas.

Pobrojani Antihristovi sledbenici su se zajedno molili na hebrejskom, engleskom, arapskom i italijanskom jeziku. Oni se zalažu za stvaranje jedne Svetske religije u kojoj bi papa imao primat i vodio celo čovečanstvo u duhovnu pogibelj. Iako su papini napori naizgled plemeniti, oni su u potpunoj suprotnosti sa Svetim pismom.

Sve ovo što nam se sada dešava je zapisano u Otkrovenju tako da ne treba mnogo da nas čude njihove prljave igre. U „molitvi“ kvazi poglavara – masona – jezuita nije prizivano ime Gospoda Isusa Hrista već su samo spominjali „Boga“ tražeći oproštaj za grehove moleći se za mir u svetu.

Pogledajte video:

Ivar Skrivar FJERNSYN

549 subscribers

One World Religion launched in Vatican Garden

 

 

Watch later

 

 

Share

Članak indeksiran 01. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me