SMATRALI SU ME GLUPAČOM JER “SAM GA UBILA: Sina smaknula po kratkom postupku, dve tragedije je slomile – težak život Ane Bekute

Izvor/medij: Magazin Dan
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Poznati u klikbejt-člancima: Niti je Ana Bekuta “ubila” sina, niti je Saša Spasić ubijen “juče”

-

Ana Bekuta, poznata pevačica, nedavno je proslavila 64. rođendan. Njena životna priča je tapiserija prijatnih i neprijatnih trenutaka koji su zajednički za svačiju egzistenciju. Anina karijera je bila neverovatno uspešna, duga je više od četiri decenije. U mladosti je rodila sina Igora sa nepunih 17 godina. Nažalost, Ana je bila prinuđena da svoje novorođenče ostavi osam i po meseci u domu za nezbrinutu decu, što joj je izazvalo ogromnu emocionalnu nevolju.

 

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Ana je iskreno progovorila o svojoj muci i izjavila da ju je društvo osudilo zbog maloletne trudnoće. “Nakon traumatičnog događaja, odlučili smo da Igora smjestimo u dom. Kao maloljetnik, dobio sam malo podrške od svoje porodice, sela ili zajednice. Bio je to izazovan period i srce mi je slomljeno. Ta rana nikada neće u potpunosti zacijeliti Ljudi su me kritikovali što nisam abortirala ili što sam dijete ostavila u udaljenoj bolnici.Svakog vikenda putovala bih u zagrljaj Igora čiji me osmeh nikada nije izostavio prepoznati iz njegovog kreveta.Sjećanje na njegov puderasti miris i trag njegovih usana na mom vratu ostao bi u mojim čulima do sledeće subote. Bol je trajao mesecima dok me glas srca i razum nije naterao da ptičicu donesem kući”, ispričala je pevačica. Ana je prestala da izlazi i posvetila se negovanju deteta. Na kraju je Igor dočekan u porodici i ubrzo je postao miljenik. “Tek kada je moja porodična situacija bila riješena, a moji roditelji pristali da Igora požele dobrodošlicu u naš dom, to sam i učinio.

 

 

 

Bio je maj, a ja sam u septembru napunio 18 godina. Moja porodica je obožavala Igora, a ja sam brzo sazreo sa 17 godina. izgubljena je nevinost, zamijenjena brigom o djetetu i mijenjanjem pelena, što je rezultiralo da sam preko noći postala žena. Kako bi rekli današnji klinci, saplitala sam se. Iako moja prethodna veza nije rezultirala brakom, to je bilo zbog moja sopstvena nezrelost.Bekuta se priseća svojih tinejdžerskih godina i priseća se da je znala da je muzika njena budućnost kada je napustila Srednju na drugoj godini.Rođenje sina Igora je učvrstilo njenu odluku da se bavi muzikom.Uprkos činjenici da je Igorova majka otišla nego za Bekutu, neko vreme su uspeli da oforme odnos zasnovan na međusobnoj ljubavi, razumevanju i poštovanju.Igor nikada nije gajio ljutnju prema majci zbog njenog odsustva i bio je svestan da ona mora da bude bez dece jedan deo njegovog života. Ta činjenica od njega nikada nije skrivana niti je na njega uticala. Bekuta je kasnije nadoknadila izgubljeno, a o tom periodu se i dan-danas priča. „Vjeruj mi, uvijek sam to vrijeme smatrao normalnim. Izjavio je da nikada nije gajio ogorčenost prema majci jer ga je morala smjestiti u dom. Tada je to bilo obavezno i ​​nije imala izbora. Igor, koji trenutno ima unuke po imenu Sonja i Branka, svojevremeno je ispričao svoje iskustvo medijima.

 

 

Pevačica je u novembru 2021. doživela veliku tragediju kada je preminuo njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić. Nešto više od godinu dana nakon što je izgubila životnog partnera, morala je da se suoči i sa gubitkom majke Milice. “Kada majka umre, čini se kao da se svijet zaustavio. Mala briga zbog kašnjenja i suptilni osjećaj da nešto nije u redu zbog promjene tona dok razgovara s njom telefonom. Sa svakim prolazom, Nestaje stil kuvanja, način na koji je postavljen sto, istorija porodice i izrazita univerzalna briga za dijete koje je sada postalo tuđa majka. Počivaj u vječnoj ljubavi moja voljena majko”, napisala je Ana Bekuta na svom profilu tada smrti njene majke.

Članak indeksiran 18. 09. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 sedmice
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me