SMATRALI SU ME GLUPAČOM JER “SAM GA UBILA: Sina smaknula po kratkom postupku, dve tragedije je slomile – težak život Ane Bekute

Izvor/medij: Vaš glas
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Poznati u klikbejt-člancima: Niti je Ana Bekuta “ubila” sina, niti je Saša Spasić ubijen “juče”

-

Ana Bekuta, poznata pjevačica koja je proslavila svoj 64. rođendan, ima životnu priču ispunjenu različitim izazovima i trenucima radosti. Njena bogata karijera proteže se više od četiri decenije, tokom kojih je postala jedna od najvoljenijih pjevačica na Balkanu. U mladosti, kada je još nosila ime Nada Polić, suočila se s teškim izazovima. Sa samo 17 godina postala je majka sina Igora. Nažalost, zbog tadašnjih okolnosti i pritisaka društva, Ana je bila primorana ostaviti svog sina u domu za nezbrinutu djecu, što je bila duboka emotivna rana za nju. Otvoreno je govorila o svojim patnjama, priznajući da je suočila s osudom okoline zbog svoje trudnoće.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Njen povratak u život svog sina Igora bio je posebno emotivan trenutak. Nakon osam i pol mjeseci u domu, Ana je napokon uspela vratiti svog sina u porodično okruženje. Iako su bili suočeni s teškoćama, Anin dečko Dejan i ostatak porodice srdačno su prihvatili Igora, koji je brzo postao miljenik porodice.

Kroz sve izazove u svom životu, Ana je ostala vjerna svojoj strasti prema muzici. Nakon napuštanja škole u drugom razredu, odlučila je da će njena budućnost biti u svijetu glazbe. Njen odnos s sinom Igorom se razvijao temeljen na ljubavi, razumijevanju i međusobnom poštovanju, a Igor nikada nije osjećao zamjerku prema majci zbog odluke da ga privremeno ostavi u domu.

Uprkos rastanku od sina, Ana je postala poznata pjevačica, a njen talenat i rad prepoznati su širom Balkana. Njen život kasnije je obogatila i unucima Sonjom i Brankom. Međutim, život Ane Bekute nije bio lišen teških trenutaka. Izgubila je svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića i majku Milicu u kratkom vremenskom periodu. Ova pjevačica je svojim javnim izjavama i postovima na društvenim mrežama pokazala svoju iskrenu emotivnost i tugu koju je osjećala zbog gubitaka u svom životu. Sve težine i radosti u životu Ane Bekute oblikovale su je kao osobu i umjetnicu, a njena karijera ostala je izuzetno uspješna tokom četiri decenije profesionalnog djelovanja na estradi.

Članak indeksiran 18. 09. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 sedmice
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me