SMATRALI SU ME GLUPAČOM JER “SAM GA UBILA: Sina smaknula po kratkom postupku, dve tragedije je slomile – težak život Ane Bekute

Izvor/medij: Savjeti za deset
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Poznati u klikbejt-člancima: Niti je Ana Bekuta “ubila” sina, niti je Saša Spasić ubijen “juče”

-

Proslavljena pjevačica Ana Bekuta upravo je obilježila 64. rođendan. Priča o njezinu životu isprepliće i sretne i teške trenutke koji su svima poznati. Anina karijera proteže se preko četiri desetljeća i bila je iznimno uspješna. Tijekom mladosti postala je majka sina Igora sa nepunih 17 godina. Nažalost, Ana je svoje novorođenče osam i pol mjeseci morala ostaviti u Domu za nezbrinutu djecu, što je kod nje izazvalo goleme emotivne potrese.

Ana je hrabro ispričala svoje iskustvo, govoreći kako ju je društvo osudilo jer je ostala trudna u mladoj dobi. “Nakon traumatičnog događaja, donijeli smo tešku odluku smjestiti Igora u dom. Kao maloljetnik, dobio sam malo ili nimalo podrške od svoje obitelji, sela ili zajednice tijekom ovog izazovnog vremena. Srce mi je bilo slomljeno, a rana će nikada u potpunosti ne zacijeli. Suočila sam se s kritikama jer nisam pobacila ili što sam svoje dijete ostavila u udaljenoj bolnici. Svakog bih vikenda putovala kako bih vidjela Igora, čiji mi je osmijeh uvijek uljepšao dan iz njegovog bolničkog kreveta. Miris njegov prah i toplina njegovih usana na mom vratu zadržali su se u mojim osjetilima do sljedeće subote. Bol je trajala mjesecima dok me srce i um nisu uvjerili da svoju ptičicu dovedem kući”, rekla je pjevačica. Ana se povukla iz društva i posvetila brizi za svoje dijete. Na kraju je Igora prihvatila obitelj i ubrzo je postao voljeni član. “Tek kad se moja obiteljska situacija riješila i moji roditelji dali suglasnost da Igor dođe živjeti s nama, konačno sam ga primila u naš dom.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

U mjesecu svibnju nedostajalo mi je samo nekoliko mjeseci do 18. rođendana. Unatoč mojoj mladosti, do svoje 17. godine već sam bila prilično sazrela, dijelom zahvaljujući naklonosti moje obitelji prema Igoru i obavezama brige o djetetu. Moje putovanje u ženstvenost dogodilo se iznenada, kao da sam posrnula i pala u tren oka. Iako sam bio u prethodnoj vezi koja nije dovela do braka, sada shvaćam da je za to kriva moja vlastita nezrelost. Bekuta se, osvrćući se na svoje tinejdžerske godine, prisjeća trenutka kada je shvatila da je glazba njen poziv – bilo je to na drugoj godini Srednje. Rođenje sina Igora učvrstilo ju je u odluci da se bavi glazbom. Unatoč Igorovom odlasku majke, on i Bekuta uspjeli su njegovati odnos temeljen na ljubavi, razumijevanju i poštovanju. Igor se nikada nije ljutio na svoju majku zbog njezine odsutnosti i potpuno je razumio da ona mora biti odsutna neko vrijeme. Tu mu činjenicu nikada nisu skrivali i nikada nije negativno utjecala na njega. Period kada je Bekuta pokušavala nadoknaditi izgubljeno i danas je tema razgovora. Igor, koji je sada djed Sonji i Branki, ranije je otkrio svoju priču medijima. Izjavio je da majci nikad nije zamjerao što ga je morala smjestiti u dom jer je to tada bilo obavezno i ​​nije imala druge mogućnosti. Dodatno je napomenuo da to razdoblje u svom životu smatra običnim.

Pjevačica je u studenom 2021. doživjela ogromnu osobnu tragediju kada je preminuo njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić. Nažalost, nešto više od godinu dana kasnije, suočila se s još jednim gubitkom: majkom Milicom. Odlazak majke kod pojedinca može ostaviti osjećaj kao da je svijet stao. I najmanja zabrinutost zbog kašnjenja i suptilna promjena tona tijekom telefonskog poziva može učiniti da se osjećate kao da nešto nije u redu. Sa svakim trenutkom koji prolazi, blijede sjećanja na stilove kuhanja, postavke stola, obiteljske povijesti i urođenu brigu za svoje dijete koje je sada postalo tuđa majka. Ana Bekuta na svom je profilu podijelila srdačnu poruku u povodu majčine smrti kojom se s vječnom ljubavlju oprostila od svoje majke.

Članak indeksiran 18. 09. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 sedmice
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me