SMATRALI SU ME GLUPAČOM JER “SAM GA UBILA: Sina smaknula po kratkom postupku, dve tragedije je slomile – težak život Ane Bekute

Izvor/medij: Dobar Dan
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Poznati u klikbejt-člancima: Niti je Ana Bekuta “ubila” sina, niti je Saša Spasić ubijen “juče”

-

Ana Bekuta, poznata pjevačica, proslavila je svoj 64. rođendan, a njena životna priča obiluje lijepim i teškim trenutcima, što je sastavni dio svakog života. Njena karijera traje veoma uspješno već više od 40 godina.U svojoj mladosti, Nada Polić, kako joj je bilo rođeno ime, rodila je sina Igora sa svega 17 godina. Nažalost, Ana je morala da ostavi svoje novorođenče u domu za nezbrinutu djecu čak osam i po mjeseci, što joj je nanijelo veliku emotivnu bol. Ana je hrabro progovorila o svojim patnjama i otkrila da je zbog trudnoće u mladosti doživjela osudu društva. “Nakon traumatičnog iskustva, odlučili smo da smjestimo Igora u dom. Kao maloljetna nisam imala veliku podršku od porodice, sela ili zajednice”, izjavila je Ana.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Njena priča pokazuje snagu i hrabrost da se suoči sa teškim izazovima u životu i nastavi naprijed, a njena muzička karijera je svijetli primjer njenog uspjeha i izdržljivosti.Ana je prošla kroz težak period u svom životu i nosila veliki emocionalni teret. Bilo joj je teško zbog odluke da ostavi svoje dijete u bolnici, a ta rana nikada nije zacijelila. Doživjela je osudu i kritike od ljudi koji su je smatrali “glupom” zbog te odluke. Ipak, Ana je svaki vikend putovala da posjeti svog sina Igora u bolnici, gdje bi ga prepoznavala po mirisu i tragovima njegovih usana na svom vratu.Njena odluka da napusti svoj društveni život i posveti se brizi o svom djetetu bila je hrabra i odgovorna. Nakon što je Igor napokon primljen u porodicu, postao je voljen i cijenjen od svih.Ana  je prošla kroz izazovan period u adolescenciji, te postala majka sa samo 17 godina. Ova situacija ju je natjerala da brzo odraste i preuzme odgovornost za svog sina Igora.Ana je kasnije u životu nadoknadila propušteno i uživala u majčinstvu, a o tom periodu govori sa razumijevanjem i prihvatanjem.

Igor je istakao da nikada nije osjećao gorčinu prema svojoj majci zbog toga što ga je morala smestiti u dom za nezbrinutu djecu. Ana je doživjela veliku tragediju gubitkom svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića u novembru 2021. godine, a nešto više od godinu dana kasnije, doživjela je i gubitak majke Milice. Njene riječi o majci odražavaju duboko poštovanje i ljubav prema njoj, kao i osjećaj gubitka koji se ne može zaboraviti. Gubitak majke ostavlja dubok trag u životu svake osobe, a Ana Bekuta je svojim riječima izrazila duboku tugu .

Članak indeksiran 18. 09. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 sedmice
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me