SMATRALI SU ME GLUPAČOM JER “SAM GA UBILA: Sina smaknula po kratkom postupku, dve tragedije je slomile – težak život Ane Bekute

Izvor/medij: Nezavisni portal
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Poznati u klikbejt-člancima: Niti je Ana Bekuta “ubila” sina, niti je Saša Spasić ubijen “juče”

-

Ana Bekuta, jedna od najpoznatijih pjevačica na estradi, obilježila je svoj 64. rođendan, a njezina životna priča prepuna je izuzetnih i potresnih trenutaka, koji čine bitan dio svakog ljudskog iskustva. Njezina izuzetno uspješna karijera traje već četiri desetljeća, obilježavajući četiri desetljeća iznimnog glazbenog uspjeha i izvanredne umjetničke predanosti.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

U svojim mladalačkim danima, Ana, koja se tada zvala Nada Polić, suočila se s izazovom trudnoće u dobi od samo 17 godina, kad je rodila svog sina Igora. Nažalost, okolnosti su je prisilile da privremeno smjesti svoje novorođenče u dom za nezbrinutu djecu, a ta teška odluka nanijela joj je duboku emocionalnu bol. Ana je hrabro progovorila o svojoj tuzi, istaknuvši da je zbog maloljetničke trudnoće bila izložena osudi društva. “Nakon toga traumatičnog iskustva, donijeli smo tešku odluku da Igora privremeno smjestimo u dom. Kao mlada osoba, nisam imala puno podrške od obitelji i zajednice. To su bila izazovna vremena, i moje srce je bilo slomljeno. Ta rana će zauvijek ostati otvorena. Mnogi su me osuđivali, nazivali me glupom jer nisam odlučila pobaciti ili zadržati dijete kod sebe. Svaki vikend sam putovala kako bih bila s Igorom, gledajući kako mi se smiješi iz svog krevetića, prepoznajući me bez greške. Sjećanje na njegov nježan miris i trag njegovih malih usana na mom vratu ostali su duboko urezani u mojim osjetilima sve do sljedeće subote. Bol je trajala mjesecima dok nisam odlučila poslušati svoje srce i razum te vratiti svoju malu pticu kući”, iskreno je podijelila pjevačica svoju priču.Ana je napustila svoje društvene aktivnosti kako bi se posvetila brizi o svom sinu. Kada je Igor napokon mogao biti s njom i njezinom obitelji, brzo je postao središnja figura u svim njihovim životima. “Kada se konačno razjasnila moja obiteljska situacija i moji roditelji pristali su dovesti Igora kući, upravo sam to i učinila. Bilo je to u svibnju, a u rujnu sam napunila 18 godina. Igor je osvojio srca moje obitelji, a ja sam brzo odrasla u dobi od 17 godina. Moje mladenačko doba je bilo zamijenjeno brigom o djetetu i mijenjanjem pelena, tako da sam preko noći postala žena. Kao što bi današnja djeca rekla, “posrnula” sam. Nažalost, moja nezrelost i veza s Igorom nisu doveli do braka”, prisjeća se Ana Bekuta svojih tinejdžerskih godina.

Odluka da se posveti glazbi postala je neizbježna, a rođenje sina Igora dodatno ju je potvrdilo u tom smjeru. Unatoč vremenu koje su proveli razdvojeni, Ana i Igor su izgradili duboku vezu temeljenu na ljubavi, razumijevanju i poštovanju. Igor nikada nije zamjerio svojoj majci zbog njezinog odsustva i uvijek je razumio da je to bilo nužno. Bekuta je kasnije u životu nadoknadila propušteno vrijeme, a o tom periodu pričaju i danas. “Vjerujte mi, uvijek sam na to vrijeme gledala kao na normalno. Nikada nisam osjećala gorčinu prema svojoj majci zbog odluke da me smjesti u dom. Morala je to učiniti jer su tada vrijedili određeni zakoni”, objasnila je.

Igor, koji danas ima unuke Sonju i Branku, svojedobno je podijelio svoju priču s medijima. U studenom 2021. godine, Ana Bekuta doživjela je ogromnu tragediju kada je izgubila svog dugogodišnjeg partnera, Milutina Mrkonjića. Malo više od godinu dana nakon tog gubitka, suočila se i s gubitkom majke, Milice. “Kada majka napusti ovaj svijet, čini se kao da cijeli svijet stane. Svaka briga i svaki tih predosjećaj da nešto nije u redu postaju još teži. Sjećam se promjene tona mog glasa kad bih razgovarala s njom telefonom. S njom nestaju majčini rituali, način pripreme hrane, postavljanje stola, povijest obitelji i ta jedinstvena, univerzalna briga za dijete koje je sada postalo tuđa majka. Počivaj u vječnoj ljubavi, draga majko moja”, napisala je tada Ana Bekuta na svom društvenom profilu, izražavajući svoju duboku tugu i zahvalnost prema majci koja je ostavila neizbrisiv trag u njenom srcu.

Članak indeksiran 18. 09. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 sedmice
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me