Raskrinkavanje.ba

Zdravlje svaki dan → SMATRALI SU ME GLUPAČOM JER “SAM GA UBILA: Sina smaknula po kratkom postupku, dve tragedije je slomile – težak život Ane Bekute

07.09.2023
Tekst članka

Ana Bekuta, poznata pjevačica, nedavno je proslavila 64. rođendan. Njen životni put tapiserija je radosnih i bolnih trenutaka koji su sastavni dio postojanja svake osobe. Ana je u svojoj karijeri dugoj više od četiri desetljeća postigla golem uspjeh. U mladosti je Ana, poznata pod imenom Nada Polić, sina Igora rodila je sa samo 17 godina.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Nažalost, Ana je svoje novorođenče osam i pol mjeseci morala ostaviti u ustanovi za napuštenu djecu, što joj je nanijela golemu emocionalnu patnju. Ana je iskreno progovorila o svojim patnjama, otkrivši kako ju je društvo oštro osudilo zbog maloljetničke trudnoće. “Nakon traumatskog događaja donijeli smo odluku da Igora smjestimo u ustanovu. Kao maloljetnik, nisam imao punu podršku obitelji, zajednice ili sela. U vrijeme velikih poteškoća, srce mi je bilo slomljeno. Rana koju je ostavila to teško razdoblje nikada neće u potpunosti zacijeliti.

Drugi su me oštro osudili koji su kritizirali moju odluku da ne prekinem trudnoću ili da ostavim svoje dijete u bolnici daleko od kuće. Svakog bih vikenda putovala u Igorov zagrljaj koji me čekao, koji me uvijek prepoznavao s toplim osmijehom. Sjećanje na njegove slatke, puderasti miris i osjećaj njegovih mekih usana na mom vratu zadržalo se bi se u mojim osjetilima do sljedeće subote.

Bolovi su trajali mjesecima dok nisam konačno poslušala glas svog srca i razuma i donijela svoju ptičicu kući”, ispričala je pjevačica. Ana je prestala izlaziti i posvetila se brizi za dijete. Jednom je Igor konačno dočekao obitelj, brzo je postao miljenik svih.”Tek nakon što se moja obiteljska situacija riješila i moji roditelji pristali su uzeti Igora, vratila se sam svoje dijete kući. Kako se bližio mjesec svibanj, shvatio sam da ću u rujnu napuniti 18 godina.

Članak indeksiran 18.09.2023. Zadnji put osvježen 18.09.2023.

Ocijenjeno u analizi