Raskrinkavanje.ba

Rijeka danas → ‘Smrt ne postoji, nijedan čovjek koji je postojao nije umro’ Nikola Tesla imao je dokaz za to, naježit ćete se!

03.11.2022
Tekst članka

Nazivali su ga sanjarom, ismijavali njegove ideje, ali vrijeme je sve postavilo na svoje mjesto. Nikola Tesla je bio nevjerojatno talentiran. Do svojih je otkrića dolazio lako, kao u šali. Rekao je da mu tehnička rješenja sama padaju na pamet. Gledao je na svijet i ljude sasvim drugim očima.

Njegovi izumi bili su više od stoljeća ispred svog vremena. Znao je ono što nitko drugi nije znao, znao je kako uz pomoć svijesti promijeniti stvarnost. O njemu još uvijek postoje legende.

Smrt ne postoji, a s tom spoznajom nestaje i strah od nje. I zapamtite: nijedan čovjek koji je ikada postojao nije umro. Pretvorili su se u svjetlo i kao takvi nastavljaju postojati. Tajna je vratiti te svjetlosne čestice u njihovo prvobitno stanje. Povratak na jednu od prethodnih energija. Krist i drugi znali su tu tajnu. Tražio sam kako sačuvati ljudsku energiju. To je jedna od vrsta svjetla. U Duši je ponekad jednaka vrhunskom nebeskom svjetlu. Nisam to tražio za sebe, nego za dobro svih. Vjerujem da će moje otkriće ljudima učiniti život lakšim i podnošljivijim te ih usmjeriti na duhovnost i moralnost“, rekao je Tesla.

Ono što je Teslu izdvajalo od ostalih znanstvenika svakako je njegov odnos prema duhovnosti, a imao je poseban pristup metafizici. Smatrao je da mentalna komponenta povezana s duhovnošću ljudskog bića omogućuje napredak. To ga je razlikovalo od Einsteina koji je poricao mentalnu komponentu.

Proučavajući mehanizme svog psihičkog života, Tesla je otkrio da je niz slika iz “druge stvarnosti” uvijek povezan s događajima u “pravoj stvarnosti” i da postoji prilično pravilna korelacija, prenosi Steele.

Uspio je shvatiti da je svaka njegova misao uzrokovana nekim vanjskim dojmom.

“Ne samo misli, nego i radnje izazivaju se na isti način. Nakon nekog vremena bilo mi je savršeno očito da sam samo automat obdaren sposobnošću kretanja, reagiranja na podražaje osjetljivih organa i misli i djelovanja. u skladu s tim. Praktični rezultat tog znanja bilo je, mnogo godina kasnije, otkriće teleautomatske kontrole čijih sam zakona konačno postao svjestan, iako sam ih nosio u sebi u obliku nejasnih i nedovršenih ideja od ranije,” rekao je. .

 

Članak indeksiran 19.03.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi