Raskrinkavanje.ba

Srbija danas (.com) → SNIMAK KADIROVA SA ZELENSKIM OBIŠAO SVET! Lider Čečenije i ukrajinski predsednik zajedno u prostoriji, potpisuju lažnu KAPITULACIJU UKRAJINE (VIDEO)

04.07.2022
Tekst članka

Šokantan snimak na Telegram kanalu Ramzana Kadirova

Čečenski lider Ramzan Kadirov je veliki obožavalac društvenih mreža preko kojih je svakodnevno u kontaktu sa svojim pratiocima. Na svoj kanal na Telegramu postavi i po nekoliko snimaka dnevno i desetine komentara o ratu u Ukrajini.

Takođe obožava i montaže, pa je pre nekih dva meseca postavio snimak, naravno montiran na kome tobože vozi zarobljenike puka Azov u zatvor. Ustalasala se vaskolika javnost posebno u Srbiji, jer su jedni videli čega nije bilo. Jedni su govorili da on vozi lično zarobljenike, drugi galamili da je lažna vest i tražili ispravke. Iz aviona se videlo da je montaža dva snimka jednog načinjenog u Groznom tokom vožnje autobusa, po čemu je Kadirov poznat, jer jedino nije seo u tenk ili helikopter da vozi, pošto je sve vozio ostalo.

Na novom snimku koji je postavio vidi se prestonica Ukrajine Kijev. Nekoliko panorama grada po cičoj zimi, a onda se pojavljuje ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. U prepoznatljivoj majci zelenoj sa ukrajinskim grbom.

Naravno, nije pravi Zelenski, nego njegov poprilično realni dvojnik. Naime radi se o dvojici ruskih šaljivdžija Vovanu i Lekusu uz čiji pomoć je Kadirov režirao ovaj snimak.

- U vezi sa potiskivanjem ukrajinskih snaga u Lugansku i potpunim oslobađanjem od banderovskih osvajača, Zelenski je potpisao akt o bezuslovnoj predaji. Prvi prostavljamo snimak potpisa iz njegovog kabineta. Ova priča nije mogla da se realizuje bez pomoći šaljivdžija Vovana i Lekusa, napisao je Kadirov na Telegramu.

Elem, na snimku se vidi plačljivi dvojnik Zelenskog koji potpisuje akt o bezuslovnoj kapitulaciji dok ga za rame rukom drži lično Kadirov i s vremena na vreme steže rame. Dok plačljivi dovojnik Zelenskog, koji je poprilično liči na pravog potpisuje akt o kapitulaciji, gde se vidi i da ne bi neko pomislio pravi dokumenat, već falsifikat koji na kraju začinjava slovo Z simobl rata u Ukrajini.

Inače, Kadirov često poziva Zelenskog na predaju oružja, zaustavi rat i prizna poraz. Snimak je došao u trenutku kada je jedan od njegovih komandanata iz bitke za Lisičansk postao posle Putinovog ukaza Heroj Rusije.

Članak indeksiran 18.07.2022. Zadnji put osvježen 21.07.2022.