SNSD OTVARA PREDIZBORNU KAMPANJU U ISTOČNOM SARAJEVU

Izvor/medij: Princip
Ocjena: Pristrasno izvještavanje
Raskrinkano u: Lokalni izbori 2020: Anonimni portal pristrasno o SNSD-u u Istočnom Sarajevu

SNSD će danas u Istočnom Sarajevu upriličiti zvanično otvaranje predizborne kampanje, kome će prisustvovati i predsjednik stranke Milorad Dodik, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo.

U 10.40 časova u Istočnoj Ilidži na šetalištu "Dr Miodrag Lazić" predviđeno je okupljanje kandidata za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, kandidata za načelnike gradskih opština Istočnog Sarajeva, kao i kandidata za odbornike i koalicionih partnera u Istočnoj Ilidži.

Dolazak članova rukovodstva SNSD-a očekuje se u 10.55 časova, nakon čega u 11.00 časova slijedi obraćanje novinarima Dodika, koji je i srpski član Predsjedništva BiH, i kandidata koalicije "Izgradimo zajedno Istočnu Ilidžu" za načelnika Istočne Ilidže Nebojše Šešlije.

Za 11.10 časova planiran je šetnja do Trga Republike Srbije u Istočnom Novom Sarajevu, gdje bi u 11.30 časova trebalo da počne prigodan predizborni program.

U slučaju loših vremenih uslova, ovaj program biće održan u sali Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo sa početkom u 11.00 časova. 

Članak indeksiran 30. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 4 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me