ŠOK! Holanđanin tvrdi da je PREDVIDEO zemljotres u Turskoj: Pogledajte šta je napisao pre TRI DANA

Izvor/medij: Objektiv.rs
Ocjena: Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Zemljotrese nije moguće predvidjeti

Tursku i Siriju jutros je pogodio jak zemljotres u kojima je na stotine povređenih i mrtvih, a broj se iz sata u sat dodatno povećava.

Iako zvuči neverovatno, Holanđanin, izvesni Frank Hugerbits iz Harlema na svom Tviteru je 3. februara ove godine, u 13.03 sati objavio kako će Tursku, odnosno njen južno-centralni deo u blizini Sirije, Jordana i Libana, kako je on napisao “pre ili kasnije” pogoditi potres jačine 7.5 stepeni:

Frank Hoogerbeets

@hogrbe

·

Follow

Sooner or later there will be a ~M 7.5 #earthquake in this region (South-Central Turkey, Jordan, Syria, Lebanon). #deprem

Image

12:03 PM · Feb 3, 2023

 

196.8K

 

Reply

Copy link

Read 8.1K replies

Ono što je Hugerbits “predvideo”, nažalost se i obistinilo, i taj deo Turske je jutros pogodio strašan potres magnitude 7.8, usmrtivši, prema dosadašnjim informacijama, najmanje 500 ljudi, dok ih je više od dve hiljade povređenih.

Frank Hugerbits je takođe na Tviteru objavio kako “njegovo srce ide svima onima koji su povređeni u ovoj katastrofi i da je ovo slična situacija kao 115. i 526. godine, kada su se na tom području dogodili slični potresi”.

Kako je napisao, potres je predvidio po “kretanju planeta”.

Frank Hoogerbeets

@hogrbe

·

Follow

My heart goes out to everyone affected by the major earthquake in Central Turkey. As I stated earlier, sooner or later this would happen in this region, similar to the years 115 and 526. These earthquakes are always preceded by critical planetary geometry, as we had on 4-5 Feb.

5:51 AM · Feb 6, 2023

 

42.1K

 

Reply

Copy link

Read 1.1K replies

Članak indeksiran 22. 02. 2023 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me