ŠOK SAZNANJE! Jelena Marjanović je bila u 4. mesecu trudnoće kada je smaknuta! Nije Zoran, EVO ko je otac deteta, poznati…(FOTO)

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Dezinformacija
Raskrinkano u: Slučaj “Jelena Marjanović”: Klikbejt naslovi i monetizacija ubistva

Vojislav Šešelj je pre par dana gostovao u emisiji “Hit tvit”, kada je uporedio slučaj smaknute tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, te ga je uporedio sa smrću i nerazjašnjenim slučajem ubistva Jelene Marjanović. Naaime, on je tada rekao da će država opet da zakaže jer neće uhvatiti ubicu tročlane porodice Đokić, jer iza stoji neko “jako velliki”. Međutim, malo se prevario jer je samo par dana posle priveden Goran Džonić.

Podsećamo, on je bio rođak drugo koleno od Gorana Đokića, a celo ubistvo se odigralo zbog navodnog duga od 10.000 evra. On je te pare pozajmio uz kamatu od 30% da bi spasao posao svome sinu Stefanu, kojij je pre par meseci udario na pešačkom prelazu u pripitom stanju malog dečaku, kojem je bio ugrožen život.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Također je tada rekao da je jelena Marjaanović smaknuta dok je bila u drugom stanju?! On je naveo da je jedan jako moćan političar bio u vezi sa njom u kojeg se ona sslepo zaljubila, a Zoran, njen suprug nije imao pojma o tome. Međutim, policija je bila ta koja e namestila dokaze protiv Marjanovića, tako da je i dan danas on prvi osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović. Podsećamo nalazi nakon ubistva su pokazali da Jelena nije uzimala droge pre ubistva, kao ni to da je imala se ks 48 sati pre samog ubistva.

Također, ti isti nalazi su pokazali da nije bila u drugom stanju. Međutim, ove Šešeljove tvrdnje će sasvim sigurno da nekoga zabrinu u političkom vrhu, jer je priča itekako realna. Kako je moguće da policia ni Sud nisu ništa uspeli da odrade i osude nekoga za očigledno ubistvo u po bela dana, sa hrpom dokaza u celoj priči? Šta vi mislite, ko je ubio sirotu Jelenu Marjanović?

Članak indeksiran 15. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me