ŠOKANTNO OTKRIĆE ZA SRBE: Teslin „ZRAK SMRTI“ je korišćen tokom BOMBARDOVANJA SRBIJE

Izvor/medij: Intermagazin
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Avion “Commando Solo” ne može da “kontroliše moždane talase” kako tvrdi Nestorović

Oružje Nikole Tesle upotrebljeno je protiv njegovih Srba!

To su u „Dobro jutro Srbijo“ sa Jovanom Jeremić otkrili gosti u studiju Happy TV – prof. dr Branimir Nestorović i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.


 

– Tesla je napravio tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svesti uz pomoć elektromagnetih talasa. Naravno, ti talasi se emituju na daljinu. Oni su poznati i kao „zraci smrti“ – naveo je ministar.

Dr Nestorović se odmah nadovezao:

– „Zraci smrti“ su upotrebljeni u Iraku i kod nas tokom Bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine. Tokom sukoba u Bosni bio je avion američke avijacije „Komando Solo“ koji je emitovao talase, koji izazivaju depresiju i malaksalost, i vojnike teraju da bacaju oružje i da odlaze sa fronta.

Sagovornici Jovane Jeremić podvukli su da je tokom svoje karijere Nikola Tesla napravio i veliki broj izuma koji se mogu koristiti i u vojne svrhe.

– Patentirao je mnoge stvari od energije do medicine. Njegov izum je elektromagnetni štit protiv raketnih napada, ali ne znam da li je iko uspeo da to sprovede u delo. Kažu da je i sistem HAARP, koji utiče na ponašenje i zdravlja ljudi, urađen uz pomoć Teslinih nacrta – naveo je Dačić.

Dr Nestorović je otkrio i podatak da je američka vojska sa Teslom radila nekoliko tajnih eksperimenata:

– Razarač „USS Eldridž“ je samo nestao iz Filadelfije. I to na četiri sata. Vratio se potpuno zelen, većina mornara je preminula. Tesla u ovom eksperimentu nije hteo da učestvuje jer se prethodni brod, pun životinja, vratio sa većinom uginulih na njemu.

Članak indeksiran 02. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me