ŠOKIRAO INTERNET: Makedonski stručnjak hrabro je tvrdio o kruni koja će vas protresti iz korijena! (VIDEO)

Izvor/medij: Pravda
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Dezinformacija
Raskrinkano u: Diskutabilne tvrdnje sjevernomakedonskog stručnjaka

Makedonski stručnjak u području infektologije i epidemiologije, itd. Velo Markovski, liječnik koji se ne boji odmazde Svjetske zdravstvene organizacije i farmaceutske industrije, detaljno je objasnio što je virus korone.

Razumijemo da se i dalje bojite, da paničarite, ali netko mora biti priseban i kad se bojite i kada ne volite slušati činjenice. Netko vam mora dati činjenice:

Nakon što su naše zdravlje osvojili zdravstvo SZO i globalna farmaceutska industrija, broj liječnika koji su spremni riskirati svoju profesiju i progon od strane "globalističkog zdravlja" i javno govoriti istinu i razgovarati o činjenicama praktički je sveden na nulu.

Paniku i histeriju u vezi s virusom Corona izazvali su globalistički mediji (prvenstveno CNN) i WHO - Svjetska zdravstvena organizacija i njezini "stručnjaci". Isti su stručnjaci do sada izazivali paniku zbog ptičje gripe, svinjske gripe i SARS-a.

Nikada nisu uspjeli ovako zatvoriti cijeli svijet i izazvati globalnu recesiju.

Što je previše, previše je

28.000 pretplatnika

Prava istina o virusu korone - makedonski je liječnik objasnio o čemu se točno radi

 

 

Gledaj kasnije

 

 

Udio

 

Ekonomske posljedice ovog potpunog ludila za Srbiju, koje kod nas širi i potiče predsjednik SNS-a, rezultirat će uništenjem domaće industrije i poduzetničkog sektora.

U Kini, Italiji i Španjolskoj virus je smio ući u starije i bolesne osobe, liječnike i medicinsko osoblje te bolnice. Ljudi koji umiru imaju prosječno 80 godina i praktički svi imaju druge ozbiljne bolesti.

U Njemačkoj Izrael to nije smio učiniti. Tamo se testira mnogo više ljudi, pa je puno jasnije koliko je virus opasan. U Izraelu 92% zaraženih virusom proizvodi blage simptome slične onima kod prehlade i gripe. I u Njemačkoj.

U Izraelu je od preko 1200 zaraženih osoba umro jedan 88-godišnjak. U Njemačkoj je stopa smrtnosti oko 0,4%. Kada testirate puno ljudi, tada ćete dobiti jasnu sliku. Italija je korištena za podizanje masovne panike i histerije među ljudima.

Ova panika, histerija i opće ludilo također imaju pozadinu. Svijet prolazi kroz tektonske geopolitičke promjene. Bankarski globalizam se trese.

Sve to dovodi do američkih predsjedničkih izbora u studenom ove godine. Nijedan američki predsjednik nije izgubio reizbor kad je ekonomija bila jaka.

Ozbiljna vremena traže ozbiljne, odgovorne, trezvene ljude.

Pročitajte OVDJE   što nam otežava pandemiju ili policijski čas.

Izvor: Dosta je

Članak indeksiran 12. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me