"СРБИ, КОСОВО И ЦРНА ГОРА СУ НЕОСПОРЕНЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ..." Кобијев цитат је сад актуелнији него икад, али са собом крије чудну тајну

Izvor/medij: Pravda
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Kobe Bryant nije govorio o Srbiji, Kosovu i Crnoj Gori

Смрт Кобија Брајанта, једног од најбољих кошаркаша свих времена, потресла је цео свет, самим тим и људе у Србији. Већина нас тек сад схвата колико нам је Брајант био драга особа и колико је био фантастична личност. Међутим, не морамо да ширимо неистине...

Пре неког времена су неке од угледних српских мим страница пронашле слику Кобија Брајанта како држи три прста и дописали му један цитат о Србији.

"Срби, Косово и Метохија и Црна Гора су неоспорене српске земље, боли ме неправда коју ви проживљавате с обзиром да сам упознао много Срба у НБА лиги", биле су речи које су "додате" Кобију уз слику са три прста, иако их он сам никад није изговорио.

Ово је био симпатичан штос у време када је Брајант био жив, међутим сада је већ крајње неумесно шалити се са његовим непостојећим цитатима, а на интернету овај можемо често видети након погибије. Људи вероватно из незнања деле "Кобијеву изјаву", а чак су се и творци огласили и објаснили пратиоцима да то не би требало више да раде.

Дакле, да, Коби Брајант је био изузетан човек, да га је интересовала светска политика вероватно би стао на страну Србије у којој има доста пријатеља, али Коби Брајант никада није дао изјаве о Косову и о Црној Гори. Надамо се да ће ово бити крај гласина о томе.

Извор: Ало

Članak indeksiran 28. 01. 2020 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me