Raskrinkavanje.ba

Magazin Dan → Srbija u žalosti, UM*LA JE…NIkad prežaljena sm*t ćerke, a evo kako je izgledala u mladosti…(FOTO)

18.12.2022
Tekst članka

U poslednjih par dana u domaćim medijima se samo piše o umiranju, a posebno je pogođena domaća estrada. Jednostavno, što se najblje može videti u slučaju Siniše Mihajlovića, nikada ne možete da znate kada vas može pogoditi neka zlokobna bolest, a on ej primera radi imao samo 53 godine. Jednostavno, leukemija se vratila po drugi puta, i u roku od samo 7 dana ga koštala života.

Kao što i sami možete da vidite, mi danas govorimo o Evi Ras, popularnoj srpskoj glumici, a ona je postala poiznata po tome, što je u svojim devojačkim danima jedina znala da kaže jedno veliko NE Josipu Brozu Titu. Bila je prava lepotica sa 20 i kusur godina, a on ju je čak zvao da dođe i na Brijune, da provede sa njim vikend, što je ona naravno i odbila.

 

Međutim, jako malo ljudi uopšte zna da je njena ćerka preminula jako mlada, a o toj boli je nedavno govorila i za objektiv.rs. Ona je imala tada samo 28 godina, kada je izgubila i jedinu ćerku od teške bolesti sa kojom se borila pune 3 godine. Sada je na Instagramu napravila i neke montaže svojih slika sa ćerkom, a ispod je samo kratko napisala sledeće:”Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo.

Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu” – napisala je tada Eva Ras. 

Članak indeksiran 22.12.2022. Zadnji put osvježen 22.12.2022.

Ocijenjeno u analizi