Raskrinkavanje.ba

Nova Danas → Srbija u žalosti, UM*LA JE…NIkad prežaljena sm*t ćerke, a evo kako je izgledala u mladosti…(FOTO)

19.12.2022
Tekst članka

U protekla dva dana lokalni mediji su samo pisali do smrti, a posebno su pogođene lokalne estrade. Jednostavno, kao što se najjasnije vidi u slučaju Siniše Mihajlovića, nikad ne znate kada će vas zadesiti zlokobna bolest, na primer kada je imao samo 53 godine. Jednostavno, drugi recidiv leukemije oduzeo mu je život u samo 7 dana.

Kao što vidite, danas je reč o Evi Lars, srpskoj glumici koja se zbog nje proslavila još kao tinejdžerka, a jedina zna da kaže „ne“ Josipu Brozu Titu. Bila je prava ljepotica sa 20 godina, a on ju je pozvao da dođe na Brijune i provede vikend kod njega, što je ona naravno odbila. Malo je, međutim, poznato da je njena rano preminula ćerka nedavno progovorila o bolu objektiv.rs. Ona je tada imala 28 godina, a njena jedina kćerka umrla je od teške bolesti sa kojom se borila 3 godine.

 

Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo.Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu” – napisala je tada Eva Ras. 

Članak indeksiran 22.12.2022. Zadnji put osvježen 22.12.2022.

Ocijenjeno u analizi