Raskrinkavanje.ba

Pozitiv media → Srbija u žalosti, UM*LA JE…NIkad prežaljena sm*t ćerke, a evo kako je izgledala u mladosti…(FOTO)

19.12.2022
Tekst članka

Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a naša današnja tema će da bude jedna od naših najboljih i najpoznatijih glumica, a to je Eva Ras. Kada se ona pojavila na javnoj sceni, odmah je prikupila simpatije javnosti, a svojim zavodljivim izgledom ona je mamila uzdahe kod muškaraca širom bivše Jugoslavije.

Mada je njena glumačka karijera sjajna, to neće biti naša današnja tema, nego ćemo mi da se dotaknemo njenog privatnog života, tačnije jedne tragedije koja joj se desila, a radi se o tome da se ona suočila sa najvećim gubitkom i boli, kada joj je preminula kćerka. Ona se tri godine borila sa opakom bolesti, i nažalost na kraju nije uspjela i preminula je. Nedavno je glumica govorila na tu temu, a sada je na svom Instagram profilu ona objavila video snimak sa montažom slika njene kćerke, a ispod je napisala sljedeće:

”Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo.

Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu”, napisala je glumica.

Članak indeksiran 22.12.2022. Zadnji put osvježen 22.12.2022.

Ocijenjeno u analizi