Raskrinkavanje.ba

Cenzurisano → Srbija u žalosti, UM*LA JE…NIkad prežaljena sm*t ćerke, a evo kako je izgledala u mladosti…(FOTO)

19.12.2022
Tekst članka

Moramo reći kako u poslednjih nekoliko dana u domaćim medijima se samo piše o umiranu, a posebno je pogođena domaća estrada. Ono što se jednostavno najbolje može da vidi u slučaju siniše Mihajlovića nikada ne možete da znate kada vas može pogoiti neka užasna bolest a on je naprimer imao samo 53 godine i preminuo je. Jednostavno, ova teška bolest se vratila po drugi put i u rou od samo sedam dana ga je koštala života.

Kako i sami možete da vidite mi danas govorimo o Evi Ras, koja je popularna srpska glumica, a ona je postala poznata po tome, što je u svojim devojačkim danima jedina znala da kaže jedno veliko ne, Josipu Brozu Titu. bila je prava lepotica sa 20 i kusur godina, a on ju je čak zvao da dođe i na Brijune, da provede sa njim vikedn, što je ona naravno i odbila.

Ali, jako malo ljudi uopšteno zna da je njena ćerka preminula jako mlada, a o toj boli je neavno govorila za medije. Ona je imala tada samo 28 godina kada je izgubila ćerku od teške bolelst sa kojom se borila pune 3 godine. Sada je na društvenoj mreži Instagram napravila i neke montaže svojih slika sa ćerkom, a ispod je samo kratko napisala sledeće: ”Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo.

Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu” – napisala je tada Eva Ras.

Članak indeksiran 22.12.2022. Zadnji put osvježen 22.12.2022.

Ocijenjeno u analizi