Raskrinkavanje.ba

Savjeti za deset → Srbija u žalosti, UM*LA JE…NIkad prežaljena sm*t ćerke, a evo kako je izgledala u mladosti…(FOTO)

19.12.2022
Tekst članka

Naime, svjedoci smo da u posljednjih nekoliko dana u medijima čitamo samo loše vijesti koje su zadesile domaću estradu. Potvrda tome jeste smrt legenarnog fudbalera Siniše Mihajlovića koja je pogdila region kao i sve ljubitelje fudbala. Tako i ovaj put vam donosimo vijesti koje će vas, sigurni smo razočarati.

Međutim mi danas donosimo tuže vijst koji se tiču naše poznate glumice Eva Ras koja je stekla popularnost na osnovu dobjanja Josipa Broza Tita a kanije je postala legendarna glumica koju smo imali priliku gldati u mnogim seriama i filmovima.

Ono što malo ko zna jeste da je glumica doživila najveću tugu koja može jedna majka da doživi, a to je da joj je umrla kćerka koja je imala samo 28 godina. Glumica je na svom profilu objavile fotografije sa kćerkom i ispod napisala: ”Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo.

Zatim je dodala: Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu” .

Članak indeksiran 22.12.2022. Zadnji put osvježen 22.12.2022.

Ocijenjeno u analizi