Raskrinkavanje.ba

Kreacije → Srbija u žalosti, UM*LA JE- Nikada prežaljena sm*t kćerke, a evo kako je izgledala u mladosti…(FOTO)

19.12.2022
Tekst članka

U posljednje vrijeme u svim medijima u regiji, ali i u svijetu imamo i previše vijesti koje govore o smrtnim slučajevima poznatih i manje poznatih osoba. tako je Srbiju, regij, ali i svijet prije nekoliko dana pogodila vijest o smrti poznatog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića, a i ta vijest nam je pokazala da nikada ne znamo kada nas može pogoditi neko oboljenje i da bolest ne bira, ni osobe niti pazi na njihove godine i nije joj važno da li se radi o mladoj ili starijoj osobi

Tako i u ovome tekstu govorimo o našoj poznatoj glumici Evi Ras, koja je poznata kao osoba koja zna svojim postupcima da podigne veliku prašinu, poznata je i kao jedna od prvih glumica sa ovih prostora koja nije imala problem da snima golišave scene u filmovima, te je bila poznata kao velika ljepotica u svojoj mladosti koja je odbila i Tita, kako ona kaže, kada ju je pozvao za vikend, na Brijune da ga provede sa njim. Ipak, manje je poznato da je Evina kćerka preminula i to veoma mlada, a o toj svojoj boli je govorila i u medijima. Njena kćerka je imala tešku bolest sa kojom se borila tri godine, da bi nedavno Eva na društvenim mrežama objavila neke fotografije, montaže sa svojom kćerkom, a uz fotografije je napisala:

”Majke svakodnevno blagosiljaju svoju djecu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vrijeme dok budem živa. Letjeti ćemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovdje sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lijepa, zamišljam da si sada sretna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu” – napisala je tada Eva Ras.

Članak indeksiran 22.12.2022. Zadnji put osvježen 22.12.2022.

Ocijenjeno u analizi