Raskrinkavanje.ba

Espreso.co.rs → SRBINU SU RUSKI MONASI OTKRILI TAJNU: Ovo je lek ZA SVE BOLESTI iz poznatog manastira! I JEDNOSTAVAN JE!

24.04.2017
Tekst članka

Došli smo do revolucionarnog otkrića koje je opšte poznato u Rusiji, ali o kome se kod nas ne zna toliko. Postoji pet jednostavnih koraka koji garantuju savršeno zdravlje

21. je vek, tehnologija napreduje, olakšali smo sebi život maksimalno,izmislili smo veštačku inteligenciju, putovali na Mesec... Međutim, živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a deca umiru od teških oboljenja. Kako je to moguće? Postoji toliko lekova, a mi suštinski sebi nismo uspeli da pomognemo.

Svedoci smo i sve većeg broja nadri lekara, koji će nam ponuditi alternativni način lečenja. Čini se da se i svet produhovio, pa sve češće nailazimo na ideje da pravilnim primenama raznih tehnika i pozitivnim razmišljanjem možemo sprečiti probleme i bolesti da prodru u naš život. Međutim, i dalje bolesti haraju svetom i nanose nam toliko muka.

Došli smo do recepta za koji tvrde da može sprečiti uzroke svih bolesti. Da, baš svih, i onih najtežih. Ono što u ovoj priči zapanjuje, jeste njegova jednostavnost. Neće vam trebati hiljade dolara, egzotična putovanja i posete raznim guruima, kao ni pregledi u moderno opremljenim bolnicama.

Naime, izvor koji je želeo da ostane anoniman, podelio je sa nama svoje iskustvo, do koga je došao na drugom kraju planete.

Reč je o čoveku koji je inženjer, i živi i radi u Moskvi već deset godina. Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću. I naš izvor je odvojio vreme da poseti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savetima i receptima za zdrav život.

Nemojte prebrzo suditi, ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. Tako, naš izvor je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno proverio. Reč je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svesni koliko su zapravo lekovite. Spisak i recepti izgledaju ovako:

Mislite da spavate PRAVILNO? Ovih 9 stavki će vam promeniti život i SAN!

1) Soda bikarbona. Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kafenu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Ali, ovde se mora obratiti pažnja na to da je soda jestiva, odnosno, da ne sadrži aluminijum u sebi, tako da ju je najbolje kupiti u apoteci. Za početak nije loše krenuti sa manjom dozom, sa pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

2) Hidrogen peroksid 3%. Tri do pet kapi ove supstance treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutru.

3) Zeleni čaj. Jednu šolju ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svetu, treba popiti svakog dana.

4) Beli luk. Iako ga mnogi ne vole i izbegavaju da ga jedu zbog jakog mirisa, dobro je poznato da je on prirodni Penicilin. Dovoljan je jedan čen, koji treba iseckati na sitne kockice i ostaviti par minuta da se prosuši. Kako bi se izbegao neprijatan miris, ovako pripremljen luk se može umešati i u čašu jogurta ili kiselog mleka. Probali smo ovaj recept sa jogurtom, i tako konzumiran zaista ne ostavlja neprijatan miris za sobom. Rusi praktikuju da ga umešaju u jednu čašu vode i popiju, ali nama ta ideja nije zvučala naročito primamljivo.

5) Voda. O vodi ne mora mnogo da se priča, jasno je svima koliko je zdrava. Međutim, akcenat se ovde stavlja na sledeći parametar: pH vrednost. Idealna pH vrednost vode koju konzumirate treba da bude 7,42, ali moze ići do 8. Naime, baš takva pH vrednost je bazna, što je važno, kako se ne bi u organizmu stvarala kisela sredina, koja pogoduje razvoju raka.

Istražili smo specifikaciju nekih flaširanih voda koje se mogu naći na našem tržištu. Iznećemo samo parametar pH vrednosti:

Voda Voda: 7,22

Aqua Viva: 7,4

Vlasinska Rosa: 7

Prolom Voda: 8,8

Evian: 7,2

Budući da je čovek od nauke, naš izvor je sve ovo prihvatio sa određenom dozom skepse, i odlučio je da se malo pozabavi naučnim gledištima. Istražujući, došao je do čuvenog doktora Ivana Pavloviča Neumivakina, doktora medicinskih nauka, profesora, pionira ruske medicine u kosmonautici, koji je osnovao prvu bolnicu na ruskom kosmičkom brodu... I, što je najvažnije ovde, koji je razvio svoj sistem lečenja hidrogenom i sodom. Budući da je bio zadužen za zdravlje astronauta prilikom njihovog odlaska u Svemir, i da tamo nema lekara, morao se postarati za to da njihovo zdravlje bude u savršenom redu.

Istražujući rad doktora Neumivakina, naš izvor je ostao zapanjem kada je došao do saznanja da proslavljeni ruski lekar govori o istim onim receptima do kojih je došao u razgovoru sa duhovnikom. I ne samo da govori o njima, nego je naučno dokazao da su delotvorni, čime je sebi navukao na vrat gnev farmako - mafije.

Na Jutjubu se može naći dosta dokumentarnih filmova doktora Neumivakina, u kojima on detaljno analizira blagodeti hodrogena i sode bikarbone. On navodi mnoge primere i naučne studije kojima pokazuje koliko su ove supstance zaista čudotvorne. Doktor detaljno objašnjava hemijske karakteristike ovih supstanci, kako one deluju na organizam, i kako ga leče.

Naš izvor i njegova porodica koriste ove recepte svakodnevno već godinu dana. Pitali smo njegovi ćerku primećuje li neke promene, i ona je odovorila kako im je imunitet svima drastično ojačao.

- Mi smo svi zdravi, imunitet nam je sjajan. Recimo, zimus, kad je bio najveći problem oko virusa, decembar - januar... Nažalost, nedelju dana sam bila u okruženju ljudi koji koji su bili jako bolesni, i mislila sam da sam gotova! Da šanse nema da me ne zakači... Međutim, ništa! Apsolutno ništa! - navodi ona.

Kako nam je svima poznato da je Rusija zemlja veoma razvijene nauke i tehnologije, tako i ovo revolucionarno otkriće valja uzeti u razmatranje. Jer, nije reč o nekoj teoriji zavere o kojij se šuška od vrata do vrata. Stvar je javna i opšte poznata u celoj Rusiji, pa i u svetu, među onima koji vide dalje od televizijskih programa koji su nam nametnuti.

Ono što je sigurno, to je da smo vam dali materijal za razmišljanje i istraživanje.

Članak indeksiran 16.11.2022. Zadnji put osvježen 17.11.2022.

Ocijenjeno u analizi