Šta je rekao Lečić policiji nakon SEDAM SATI ispitivanja (FOTO)

Izvor/medij: Direktno.rs
Ocjena: Dezinformacija Ispravljeno
Raskrinkano u: Seksualno nasilje kao povod za klikbejt naslove

Glumac Branislav Lečić nakon više od sedam sati ispitivanja napustio je policijsku stanicu "29. novembar", gde je davao izjavu nakon što ga je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje 2012. godine u Ritopeku. Kako je Tužilaštvo saopštilo, on je negirao sve optužbe.

Kako mediji prenose, nije davao nikakve izjave, samo je mahnuo okupljenim fotoreporterima i sa advokatom ušao u automobil koji ga je čekao.

Lečić nakon izlaska iz stanice FOTO: ATA imagesLečić nakon izlaska iz stanice FOTO: ATA images

Glumac je dao izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je večeras portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

- U svojoj izjavi Lečić je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld. Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka - dodala je Rakočević.

Lečić pred saslušanje: Spreman sam na sve (VIDEO)

"Neka je na čast": Odgovor voditeljke Lečiću

Lečić Danijeli: Reci istinu, pusti ceo snimak (VIDEO)

Lečić je izbegao davanje izjava medijima jer je je policiju napustio na drugi izlaz, od onoga na koji je ušao, i gde su ga čekali brojni novinari.

On je danas na saslušanje došao u pratnji advokata nasmejan, a kako prenose pojedini beogradski mediji, glumac je na saslušanju negirao optužbe i rekao je da želi da bude ispitan na poligrafu.

Glumac je sedam sati proveo u stanici policije FOTO: ATA imagesGlumac je sedam sati proveo u stanici policije FOTO: ATA images

Lečić je prethodno medijima rekao da je sada prilika da on "da izjavu na mestu koje je zaduženo za te stvari".

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je prošle nedelje u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu optužila glumca Branislava Lečića za silovanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Članak indeksiran 14. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me