Šta je Svetlana Cenić radila u KPZ Zenica?

Izvor/medij: Novi vjetar
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Lažna vijest
Raskrinkano u: U Zenicu kada (ne) pođem ja

Kako saznajemo, nova predsjednica nadzornog odbora BH Telecoma Svetlana Cenić, posjetila je danas Kazneno popravni zavod Zenica i susrela se sa novim direktorom Redžom Kahrićem

Razlog posjete Svetlane Cenić, kako naš sugovornik tvrdi je da traži pomoć od direktora Redže Kahrića za što bolje uslove ubici Emiru Zaimoviću iz Crne Gore.

Podsjećamo, Emir Zaimović je osuđen na dvije godine i četiri mjeseca zatvora, zbog izazivanja saobraćajne nesreće u mjestu Potkraj u Širokom Brijegu, u kojoj je 15.06.2017. godine poginuo 49-godišnji M.I. iz Širokog Brijega. Zaimović je u alkoholiziranom stanju, sa 2,54 promila u krvi, upravljao vozilom Renault Laguna, kada je u jednom momentu iznenada prešao na suprotnu traku, gdje je došlo do udara u VW Passat, posljedicom čega je vozač passata M.I. preminuo na licu mjesta.

Nije tajna da je Svetlana Cenić došla da “završi” ovaj posao jer je zajedno sa ubicom Emirom Zaimovićem radila u Širokom Brijegu, a zauzvrat Cenić bi Redži Kahriću obezbjedila donacije BH Telecoma.

Također, važno je napomenuti da je Redžo Kahrić pijun kojim upravlja upravo Fahrudin Radončić, te kojem mora redovno preko svojih ljudi dostavljati informacije iz KPZ Zenica.


Svetlana Cenić je izgleda već počela raditi svoj posao…

Članak indeksiran 16. 11. 2017 Zadnji put osvježen prije 5 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me