“Šta sam ja bogu skrivio, kud na mene?!”OPLJAČKAN ŽELJKO MITROVIĆ! Tokom ŽURKE iz Zadruge UKRADENA oprema od 40.000 €!

Izvor/medij: Top Vijesti Balkan
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Top Vijesti Balkan: Izmišljanje izjava javnih ličnosti za klikove

Skupocena oprema u vrednosti od 40.000 evra u julu je ukradena Željku Mitroviću tokom žurke, a u povodu završetka četvrte sezone rijalitija “Zadruga”.

Bez obzira na brojno obezbeđenje, vlasnik Pinka je ostao bez ozvučenja iz Šimanovaca. Slučaj je prijavljen policiji, a Mitrović je pokušao da otkrije počinioce i privatnom istragom.

Zvučnik koji košta čak 30.000 evra, najskuplji je dio ukradene opreme. Pored zvučnika nestali su delovi opreme poput bubica, delovi ozvučenja, a sve je procenjeno na oko deset hiljada evra.

Sponzorisano

Najbolje rešenje protiv gljivica na noktima!

Opada vam kosa? Moja kosa je prestala da opada kad sam uzeo…

– “Krađa se dogodila tokom žurke koju je Željko Mitrović organizovao nakon kraja četvrte sezone “Zadruge”. To veče je bilo mnogo ljudi na imanju – bivši učesnici, njihova podrška, takmičari iz prethodnih sezona, novinari, ali i drugi gosti. Lopovi su filmski ukrali opremu iz Pinka. Koliko sam upućen, oni su zvučnik vredan 30.000 evra ubacili u kombi koji su parkirali pored studija. To nije jedino što je ukradeno te noći – nestalo je i nekoliko bubica, kao i dodatna oprema, a njena vrednost je više od 10.000 evra” – rekao je izvor blizak produkciji za “Kurir”.

Kako istraga u okviru firme nije dala nikakave rezultate, Mitrović je krađu navodno prijavio policiji.

– “Od tada mere obezbeđenja u “Zadruzi” su znatno oštrije. U petoj sezoni “Zadruge” u Šimanovcima ima više momaka iz obezbeđenja, koji čuvaju i učesnike, ali i vrednu opremu na imanju. Naravno da je taj incident dosta uticao i na to da sad svi moraju da vode računa kako se ne bi ponovila takva situacija” – zaključio je izvor “Kurira”.

Članak indeksiran 05. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me