Raskrinkavanje.ba

ITCbuss → STIGLE TUŽNE VIJESTI O MIROSLAVU ILIĆU: Srpski mediji OVO UPRAVO OBJAVILI

24.10.2020
Tekst članka

Pjevač se ovimpovodom nije oglašavao

Kako piše “Skandal”, Miroslav Ilić je pre desetak dana imao predinfarktno stanje! Njemu je pozlilo usred noći, pa je srećom njegova žena Gordana bila uz njega!

– Miroslava je usred noći probudio tup bol u grudima. Samo je počelo nešto da ga steže oko srca – započinje naš izvor i dodaje:

– To ga je i probudilo, pa se uhvatio za grudi, ali nije htio da ide kod doktora, niti je dozvolio ženi i djeci da zovu ljekare. Možda je i infarkt preživio na nogama ili je to bilo neko predinfarktno stanje, sve je moguće. Uglavnom, on za ljekare neće ni da čuje. Nešto mu u posljednje vrijeme nije ni do čega…Dotklo ga je sve ono oko Devina i Mire, nekad, kad se posegne za tom pričom, on i sam kaže: “Poslije onoga što sam prošao, nije mi žao ni da umrem, kakvi ljekari, kakvi bakrači! Ma ne pada mi na pamet” – prepričava nam izvor i dodaje:

miroslav

Foto:Printscreen

– Žena i djeca ga mole da ode bar na pregled, da dobije neku terapiju i nešto za smirenje, ali ne vrijedi. Neće, pa neće, tvrdoglav je baš! Ali dobro, neka ga, njegov je život, može sam da odluči kako će i šta će – završava naš izvor.

Članak indeksiran 10.11.2020. Zadnji put osvježen 10.11.2020.

Ocijenjeno u analizi