STIGLE TUŽNE VIJESTI O MIROSLAVU ILIĆU: Srpski mediji OVO UPRAVO OBJAVILI

Izvor/medij: Magazin Dan
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: “Tužnim vijestima” ponovo do klikova

Još uvijek se pjevač ovim povodom nije oglašavao.

Kako piše srbijanski medij “Skandal”, Miroslav Ilić je prije desetak dana imao predinfarktno stanje! Naime, pozlilo mu je usred noći, pa je na svu sreću njegova žena Gordana bila uz njega.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

– Miroslava je usred noći probudio tup bol u grudima, samo je počelo nešto da ga steže u djelu oko srca – započinje naš izvor pa dodaje:

– To ga je zapravo i probudilo, pa se on uhvatio za grudi, ali nije htio da ide kod doktora, niti je dozvolio ženi i djeci da zovu doktore. Možda je i infarkt preživio na nogama ili je to bilo neko predinfarktno stanje, sve je moguće, baš zbog toga kako je i reagovao. Uglavnom, on za doktore neće ni da čuje. Nešto mu u posljednje vrijeme nije baš ni do čega… Dotuklo ga je sve ono oko Devina i Mire, nekad, kad se posegne za tom pričom, on i sam tada kaže: “Poslije onoga što sam prošao, nije mi žao ni da umrem, kakvi doktori, kakvi bakrači, ne želim ništa, ma ne pada mi na pamet” – prepričava nam izvor pa potom dodaje:

– Žena i djeca ga prosto mole da ode bar na pregled, da dobije neku terapiju za to i nešto za smirenje, ali ne vrijedi. Neće, pa neće, tvrdoglav je baš jako! Ali dobro, neka ga, njegov je život, može sam da odluči kako će i šta će u vezi svega – završava ovog puta naš izvor.

Članak indeksiran 10. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me