Stigle vesti iz Srbijee

Izvor/medij: Čajeviza.com
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Farme portala: Nakon Dodika, i Šešelj proglašen mrtvim

-

Osvojio 4,4 posto glasova i doživio tahikardiju

Šešelj se, kažu upućeni, silno iznervirao shvativši da je tek četvrti po broju osvojenih glasova i da je više od njega dobio i fiktivni kandidat Ljubiša Preletačević Beli, kojeg je utjelovio satiričar i politički aktivist Luka Maksimović.

U jednom trenutku, piše Informer pozivajući se na izjave svjedoka, Šešelj je doživio tahikardiju i puls mu je bio čak 220, što je triput više od normalnog rada srca. Pružena mu je liječnička pomoć, što je očito bio razlog zbog kojeg se nije pojavljivao u javnosti puna četiri dana nakon izbora.

 

“Uhvatio se za grudi i rekao da zovemo liječnika”

“Voji nikako nije bilo dobro kada je dobio rezultate. Isprva nismo ni obraćali pažnju na njegovo zdravstveno stanje jer je cijele večeri bio nervozan i ljut na suradnike zbog toga što nisu dobro odradili kampanju. No, kada je dobio posljednje rezultate, sve je postalo zastrašujuće. Uhvatio se za grudi i rekao da pozovemo liječnika”, kazao je svjedok Šešeljevog “napada srca”.

Sam Šešelj nije želio komentirati informaciju da je zamalo umro u izbornoj noći. Tek je poručio svojim “dušmanima” da “nisu te sreće da tek tako lako i brzo umre”.

Na predsjendičkim izborima u Srbiji već u prvom krugu pobjedu je odnio aktualni premijer i lider vladajuće Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, nekoć bliski Šešešljev suradnik.

Članak indeksiran 24. 02. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me