Stigle vijesti o Miroslavu Iliću koje je sve zabrinulo: Srpski mediji su ovo upravo objavili! “Zaista je bio dobar čovjek!”

Izvor/medij: Apotekica
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: “Tužnim vijestima” ponovo do klikova

Prema medijima, jedan od naših najpoznatijih i najvećih folk pjevača u cijelom regionu Miroslav Ilić je naime prije deset dana on preživio poteško predinfarktno stanje a pjevač i njegova cijela porodica se nije oglašavala u medijima sada povodom ovog svega i svi se pitaju kako je moguće da se ovako nešto desilo.

Miroslav Ilić je inače svima poznatiji po nadimku Slavuj iz Mrčajevca a njegove pjesme znaju svi i oni koji ne slušaju baš taj žanr muzike jer su obaezne na ovim našim svim proslavama. Njegova karijera je jedna od nadugovječnijih na našoj domaćoj sceni a njegovi hitovi koji su snimljeni prije 40 godina su toliko slušani i popularni kao i svi oni koje je on nedavno snimio sada. Mislov Ilić pripada sasvim drugoj zlatnoj garanciji Jugoslavenskih pjevača i on je sada rame uz rame sa Šabanom Šaulićem, Tozovcem, Sinanom Sakićem, Halidu Bešliću i ostalim poznatim starijim pjevačima.

Tada je naime i narodna i folk muzika tada cvjetala i tada su bile jako poznate i kvalitetne pjesme. Do prije nekoliko godina Miroslav je bio čovjek za kojeg nije bio povezan ni ti jedan skandal i svi su njega tada smatrali jednim velikim gospodinom.

U javnosti se pojavila priča o njegovom vanbračnom sinu koji želi da bude priznan i sa majkom tog dečka oni se dugo vremena vuku po sudovima. Njen sin je sada odrastao čovjek i ne želi novac nego priznanje da je otac mu on.

Problemi oko toga kao i smrt njegovih jako bliskih prijatelja dovelo ga je do jako teškog zdrastvenog stanja a u medijima se pojavila informacija da je on imao predinfarktno stanje te radi toga mora da miruje. Mi mu želimo brz oporavak.

Članak indeksiran 10. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me