STINA IZLAZI NA VIDJELO: ALIČKOVIĆ: U sportskoj sali po imenu Ramiz Salčin djeca iz Pančeva pjevaju pjesmu ” ko to kaže ko to laže Srbija je mala” (VIDEO)

Izvor/medij: BH Vijesti
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Šta su na utakmici u Sarajevu skandirala djeca iz Pančeva?

-

I ZAŠTO BI NA OVE PROVOKACIJE SARAJLIJE TREBALE DA ŠUTE I TO DOZVOLE U SVOM GRADU KOJEG SU SRBI UBIJALI 4 GODINE: Pozivam organizatore da izađu sa javnim saopštenjem u medije i pozovu roditelje i trenere određenih klubova da smire strasti ovih malih poČetnika!

I dalje napeto u sarajevskih sportskim salama. Osnivač pokreta “AntiDayton” objavio je još jedan šokantni video iz glavnog grada Bosne i Hercegovine.

U sportskoj sali po imenu Ramiz Salčin djeca iz Pančeva iz Srbije pjevaju pjesmu ” ko to kaže ko to laže Srbija je mala” itd…

Kad im neko roditelje bude tražio i trenere nemojte da se pitate zašto ih je neko tražio.
Niko ne opravdava nasilje ali nasilje rijetko u ovakvom slučaju dođe bez razloga.
Pozivam organizatore turnira da ovakve ispade sankvioniše IZBACIVANJEM SA TAKMIČENJA!!!

Naša djeca koja su bila na raznim takmičenjima nakon pobjede koja su padala na sedždu i zahvaljivala na pobjedi Bogu, bivala su diskvalifikovana ne jednom već stotine puta!
Pozivam organizatore da izađu sa javnim saopštenjem u medije i pozovu roditelje i trenere određenih klubova da smire strasti ovih malih poČetnika!
Danas, sala Ramiz Salčin u Sarajevu na turniru u malom juniorskom fudbalu u sali!

 

Izdvojeno.ba

Članak indeksiran 17. 01. 2023 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me